Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Stjel Gigi Hadids klassiske stil

SMÅ SORTE: Gigi hadde på seg et par svarte cat eye-solbriller. Foto: Getty Images
SMÅ SORTE: Gigi hadde på seg et par svarte cat eye-solbriller. Foto: Getty Images

Gatelangs i Manhattan viste Gigi Hadid oss definisjonen på «casual chic».

Supermodellen, som vanligvis har en langt mer sporty stil, overrasket oss denne uken med et klassisk antrekk i form av jeans og t-skjorte.

Gigi går som oftest naturlig sminket, og gjerne uten mascara. Denne gangen gikk hun i midlertid for en mer dramatisk sminke i ferskenfarge, som så vidt kunne skimtes bak sorte solbriller. Brillene i cat eye-stil oste av Audrey Hepburn-vibber, og er den modellen flest ansiktsformer kler. Gigi er intet unntak, men det er derimot ikke denne brillemodellen vi vanligvis ser den blonde skjønnheten i. Hun går som oftest i store solbriller og gjerne med speilglass.

For å understreke den klassiske stilen hadde Gigi malt leppene knallrøde.

Basisplagg som jeans og en hvit t-skjorte går aldri av moten og kan fint styles på en chic måte. Jeansen Gigi har på seg her er kort i beina og med frynser, noe som virkelig er trendy denne sommeren.

Til den avslappede stilen valgte Gigi en oransje sekk og et par enkle slippers. Den oransje ryggsekken gir antrekket et friskt løft og slippersene er ikke bare trendy denne sommeren, de er også et bra alternativ om de vil gi føttene litt luft i sommervarmen.

Antrekket til Gigi Hadid er avslappet og klassisk, noe som aldri slår feil. Dette er en stil vi vil stjele!

Gigi Stjel stilen

Jeans fra Bikbok. Foto: Produsenten

Gigi Stjel stilen

T-skjorte fra H&M. Foto: Produsenten

Gigi Stjel stilen

Ryggsekk fra Mango. Foto: Produsenten

Gigi Stjel stilen

Gigi Hadid så lekker ut i dette klassiske antrekket. Foto: Getty Images

Stjel stilen, Gigi Hadid

Slippers fra Inuovo hos Nelly. Foto: Produsenten

Stjel stilen, Gigi Hadid

Solbriller fra Acne. Foto: Produsenten

Hvordan var din opplevelse i dag?