«The Night Manager»-Jed har den hotteste garderoben på TV akkurat nå

UPÅKLAGELIG: «The Night Manager»-Jed, spilt av Elizabeth Debicki, har garderoben vi ønsker oss i sommer. Foto: Mitch Jenkins/The Ink Factory/AMC

Disse antrekkene alene er verdt å ignorere spoiler-alterten.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

BBCs serieversjon av John le Carrés krimhistorie har rullet over TV 2-skjermen denne påsken, og mens vi har svettet oss gjennom den ville reisen til vår nye helt Jonathan Pine (Tom Hiddleton), har vi fått oss en ny motefavoritt også:

Jed (Elizabeth Debicki), elskerinnen til den styrtrike våpenhandleren Richard Roper (Hugh Laurie).

Mystiske Jed er først og fremst Ropers trofé (et innkjøpt sådan), og kler seg deretter: Bohemske aftenkjoler, luksuriøse kaftaner (perfekt til den storslagne boligen på Mallorca så klart), det lekreste undertøyet og alltid en rufsete lugg foran øynene.

KLÆR

Se hvor du kjøper undertøy på nett her!

Få også med deg sesongpremieren på Trendguiden:

Hvis du fortsatt trenger bevis på at Jeds garderobe er verdt oppmerksomhjeten - her er fem av motehøydepunktene:

Det er ikke til å legge skjul på at en viss scene med Jonathan Pine på Jeds hotellrom er seriens heteste, men nesten like frekk er undertøysscenen hvor den kortklipte blondinen viser fram dette sennepsgule settet.

Her i MinMote klapper vi i hendene når mote vi har råd til ser så bra ut, og dette er et kremeksempel; vi snakker Marks & Spencer til 459 kroner.

Det er noe deilig frekt med at Jed vasser i strandkanten med denne silkekjolen, før hun tråkker ut av den og nakenbader mens en ille berørt Jonathan Pine står på sidelinjen. Kjolen koster rundt 24.000 kroner og er fra merket Yde by Ole Yde.

Stylist Signe Sejlund røper dessuten til Daily Mail at noen av kjolene ble brukt nettopp fordi de kunne gli lett av.

- Jeg likte tanken på at Jed bare var en knapp eller en glidelås unna å være helt naken, sier hun.

Gjennom serien står Jed ufravikelig ved en bohemsk stil med gresk gudinne-vibber, og blant skattene stylist Sejlund hadde funnet, var vintage-kjolen med flagrende topp.

Det synes ikke på bildet, men kjolen ble matchet med delikate gullsandaler som umiddelbart havnet på toppen vår sommer-ønskeliste.

Det dukker opp flere vintageskatter gjennom serien, som denne blomstrete kimonoen. Hakket dyrere er nok bikinien under - ifølge Daily Mail er den fra luksusbutikken Net-A-Porter og koster ikke mindre enn 7253 kroner.

Jonathan Pines skreddeersydde dresser holder nivå de også, men det skal godt gjøres å konkurrere med Jeds mest polerte look i serien - nude kjole (legg merke til hvor gjennomsiktig den er), dramatisk rød leppestift og for en sjelden gangs skyld luggen børstet vekk fra ansiktet. Og nok en gang gullsandalene.

Publisert:

Finn mer innhold om: