Hertuginne Kate får skryt for ultraglamorøst antrekk

ELEGANT: Hertuginne Kate på en galla i London onsdag kveld. Foto: AP

Hertuginnen (37) gikk for en glamorøs luksuskjole og gjenbruks-smykke under en galla i London.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Onsdag kveld gjestet hertuginne Kate gallaen «100 Women in Finance» i Victoria and Albert-museet i London. Hun hadde på seg en gulvlang, hvit og rosa kjole signert det italienske luksusmerket Gucci. Kjolen hadde en «off shoulder»-effekt, velurbelte i burgunder som fremhevet midjen og en lagvis underdel. Hun matchet antrekket med en liten clutch i velur fra Prada, samt glitterpumps fra Oscar de le Renta.

– Hun debuterte en av hennes mest glamorøse antrekk hittil, skriver Harpers Bazaar.

GLAMORØS: Hertuginne Kate hadde på seg en kjole fra Gucci. Foto: AP

I ørene gikk hertuginnen for gjenbruk. Hun hadde nemlig på seg de samme øredobbene fra Kiki McDonaugh som hun hadde på seg under søsterens Pippa Middletons bryllup i 2017. Da matchet hun også diamant-øredobbene med en lyserosa kjole.

KJENDIS

Hertuginne Meghan i nytt luksusantrekk

Tidligere denne uken fikk 37-åringen også oppmerksomhet for ørepynten sin. Under BAFTA-utdelingen i London hadde hun nemlig glitrende øredobber i perler og diamanter som tidligere tilhørte prinsesse Diana.

TILBAKEBLIKK: Kate i søsterens Pippa Middletons bryllup i 2017 med de samme øredobbene. Her sammen med datteren Charlotte som var brudepike. Foto: AP

Tidligere på dagen onsdag var hun på en konferanse for mental helse i regi av den kongelige stiftelsen. Hun hadde på seg en sort og hvit tweed-drakt fra Dolce & Gabbana, og svarte pumps.

KJENDIS

Hertuginne Meghan tar gravidstilen til et nytt nivå

Da gikk hun også for et par øredobber fra Kiki McDonaugh, men en annen variant i hvor diamanten var omringet av gull.

LUKSUS-DRAKT: Tidligere på dagen Kate på seg en tweed-drakt fra Dolce & Gabbana. Foto: Getty Images
Publisert: