Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Kate valgte kongelig budsjettfavoritt

UTE PÅ TUR: Hertuginne Kate to med seg barna og ektemannen for å se på hagen hun har designet i forbindelse med Chelsea Flower Show. Her er hun sammen med prins Louis. Foto: AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / MATT PORTEOUS.

Hertuginnen (37) gjorde som flere kongelige, og valgte kjole fra budsjettfavoritten & Other Stories.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Hertuginne Kate er kjent for sin elegante stil, og blir ofte sett i dyre antrekk som er lite oppnåelige.
Men nå har hertuginnen vist seg i det som må være de kongeliges store budsjettfavoritt.

Da familien var samlet i RHS Back to Nature Garden designet av hertuginne Kate før Chelsea Flower Show, hadde hun nemlig på seg en kjole fra & Other Stories, som nylig ble gjort tilgjengelig i Norge.

FAMILIEUTFLUKT: Prins William, hertuginne Kate, prins George og prins Louis på en utstilling i forkant av Chelsea Flower Show i London. Foto: AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / MATT PORTEOUS.

Merket & Other Stories er en high-end-variant av Hennes & Mauritz, og har siden oppstarten i 2013 rukket å bli en kongelig favoritt. Tidligere har både KRONPRINSESSE VICTORIA, DRONNING LETIZIA OG PRINSESSE SOFIA BLITT SETT I PLAGG FRA MERKET.
Den eksakte kjolen hertuginne Kate brukte i blomsterhagen har en pris på 890 kroner, men er allerede utsolgt.

Kate i kjole

Kjole fra & Other Stories. Foto: Produsenten.

Kate i kjole

Kjole fra & Other Stories. Foto: Produsenten.

990,-
Gå til butikk

Men kjedebutikken har en kjole som er i samme mønster og lengde. Denne kjolen koster 990 kroner, og er i skrivende stund fremdeles tilgjengelig.

I FARTA: Her er viser prins Louis at han har lært å gå – i full fart mot fotografen. Foto: AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / MATT PORTEOUS.

De siste månedene har prins George (5), prinsesse Charlotte (4) og prins Louis (1) hjulpet hertuginnen å samle mose, blader og kvister for å hjelpe til å dekorere hagen, skriver Kensington Palace på Instagram.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.