Sjekk Billie Eilishs ville klesstil

Billie Eilish

17 år gamle Billie Eilish har tatt verden med storm med både musikken og klesstilen.

Ingeborg Aspeli
Publisert:
Billie Eilish

Foto: AFP

Billie Eilish

Foto: Pa Photos

Billie Eilish fra Los Angeles topper hitlistene med sangene «bad guy» og «bury a friend». Men det er ikke bare musikken hun får oppmerksomhet for. Eilish har også en av de mest unike garderobene der ute. Hun går i alt fra fargerike Louis Vuitton-inspirerte plagg fra topp til tå til oversizede shorts og hettegensere.

På spørsmål om hvordan hun vil beskrive klesstilen sin svarer hun:

– Jeg vet faen meg ikke, sier hun i et videointervju med Vanity Fair.

LUKSUS: Eilish har sansen for det franske motehuset Louis Vuitton. Her i en skinnvest fra luksusmerket, sammen med en neongrønn t-skjorte, bukser med pels og raske briller. Foto: AFP

Hun forteller også at yndlingsfargen hennes er svart, men året før var det neongrønt. Hun blir ofte sett i mørke antrekk, men er heller ikke fremmed for å slå til med noen skikkelige fargespreke kreasjoner.

– Verdenen har vært ganske mørkt i det siste, så jeg ønsker å være mørk med den, forklarte hun i intervjuet med Vanity Fair.

FARGERIK: Eilish liker svart, men elsker også fargerike klær. Her ikledd Louis Vuitton fra topp til tå. Foto: AFP

Når det kommer til passform blir hun oftest sett i store og oversizede plagg. 17-åringen drukner nesten i de store antrekkene. Baggy shorts og bukser toppet med en svær hettegenser har blitt hennes signaturantrekk.

KJENDIS

Kim Kardashians beste stylingtriks

Men det betyr ikke at det ikke er luksus. Eilish har spesielt en forkjærlighet for Louis Vuitton-inspirerte plagg, og har ofte på seg antrekk signert designeren Imran Moosvi som tar utgangspunkt i logoen til det franske motehuset.

OVERSIZED: 17-åringen har ofte på seg store bukser og collegegensere. Foto: AFP

Eilish har også sansen for smykker, og pynter seg ofte opp med chains rundt halsen. I tillegg har hun gjerne ringer rundt alle fingrene, så her handler det om «more is more».

PÅ SCENEN: Billie Eilish med dongeri-sett fra Louis Vuitton. Her på scenen på Coachella-festivalen sammen med Khalid. Foto: AFP
Publisert: