MinStil: Anett Ringstad Jalland

Anett ringstad toppbilde

Motegünder Anett Ringstad Jalland (33) er alltid på jakt etter den perfekte collegegenseren. Hennes beste tips er å utfordre deg selv i klesveien - mote skal være gøy!

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Anett ringstad toppbilde

Anett Ringstad Jalland. Foto: Privat

Anett ringstad toppbilde

Anett Ringstad Jalland. Foto: Privat

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har tidligere tatt en prat med blant andre GINE MARGRETHE, ERICA MATHIESEN, ANDREA HEGARD, MARIE MURSTAD og Jeanett Bakke. Denne gangen er det Anett Ringstad som står for tur.

33-åringen har agenturet på Ganni, Les Coyotes de Paris, Hasla, Tomorrow denim og Lempelius i Norge under Colina Agency som hun driver med ektemannen Jørgen Jalland. Paret har to barn sammen, Mille Sofie på seks år og Hennie som er tre år. Hun er også tidligere eier av alle Ganni-butikkene i Norge, og i april håper hun på å åpne deres nye multibrandkonsept Moniker på Valkyrien senter.

NYHETER

Les mer om luksusbutikken på 800 kvadratmeter her.

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Jeg syns selv det er litt vanskelig å beskrive min stil, den forandrer seg veldig fra dag til dag. En dag ønsker jeg å kle meg mer klassisk, en dag mer androgynt til mer romantisk og leken. Men jeg er nok mest glad i farger og har en ganske feminin klesstil.

– Hvilket antrekk går du for på hjemmekontoret?

– Min nye baggy jeans fra Ganni og en hvit t-skjorte eller singlet, så comfy som mulig. Eller et collegesett jeg nettopp har kjøpt.

– Hvilke nøkkelplagg finner vi i din garderobe?

– Kjoler, jeans og collegegensere.

– Ditt beste second hand/vintage-kupp?

– Jeg elsker vintage, men jeg er ekstremt dårlig på å gjøre gode kupp, som regel får jeg ikke helt til kjøpene mine når jeg kommer hjem. Men jeg har faktisk gjort et kupp nå nylig som jeg er veldig fornøyd med. En vintage Chanel-jakke med hundetannsmønster som jeg fant i en vintage butikk i København i høst. Den er passe lang slik at jeg også kan ta et belte i livet og bruke den som kjole, den elsker jeg.

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå?

– Akkurat nå ønsker jeg meg veldig en kjole fra Magda Buthrym.

– Er du en som planlegger antrekk dagen i forveien?

– Nei, det skulle jeg ønske jeg var flinkere til, som regel tas avgjørelsen når vi nesten er på vei ut døren. Men som regel kler jeg meg litt etter dagens møter og agenda, så det burde virkelig vært mulig for meg å planlegge bedre. Da hadde morgenen blitt veldig mye mer behagelig!

– Ditt beste skjønnhetstips?

Jeg tror det er ekstremt viktig å få tid til å trene og sette av tid til å komme seg ut i frisk luft. Jeg blir så mye mer glad og produktiv om jeg får trent. Er man glad så har man også bedre utstråling!

– Du har totalt kleskrise, hva gjør du?

– Tar på meg en college genser og noen øredobber med strass.

– Har du et favorittplagg i klesskapet?

– Jeg har en grønn skinnkjole som jeg bruker til alle anledninger, den føler jeg meg alltid fin i. Den funker like godt til jobb som til fest.

– Gjør du noen bærekraftige valg i garderoben?

Jeg shopper mindre og mindre «fast fashion» hvor jeg vet plaggene har en kort levetid og hvor produksjonen ikke er så bra. Jeg prioriterer heller å kjøpe dyrere plagg som varer hvor jeg også vet de har en ansvarlig, miljøbevisst produksjon.

– Hvilken trender har du troen på akkurat nå?

– Jeg tror veldig på skinn i alle farger og fasonger, en kremfarget eller beige dress gjerne hvor blazeren har store brede skulder, dette kombinert med store gullsmykker. I tillegg har jeg alltid tro på blomstrete sommerkjoler mot våren, det er aldri feil.

– Har du noe du alltid er på jakt etter?

– Jeg er alltid på jakt etter den perfekte collegegenseren, den som ikke er for tykk med en vintage look.

– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor ikke?

– Det er vanskelig å svare på, jeg endrer smak hele tiden og blir fort påvirket så det jeg ikke syns er fint i dag kan fort være fint om to år.

– Ditt aller beste motetips?

– Tør å utfordre deg selv litt, mote skal være gøy!

Publisert: