Street style i New York: 8 antrekk du kan la deg inspirere av

SUPERMODELL: Victorias Secret-modell Rachel Hilbert var blant dem som var ute i sommervarmen da MinMote sjekket sommertrendene.

NEW YORK (MinMote): Blått og denim er en gjenganger for newyorkerne i sommer. 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Med varmt vær i sikte betyr det at vi endelig kan hente frem de fineste sommerkjolene og ikke minst de lekreste jakkene.

Men det kan det være lett å føle seg uinspirert og på den måten havne i en kles-knipe. Alt i skapet kan føles feil, men sannsynligvis har du allerede alt du trenger for å komme i skikkelig sommer-modus. Heldigvis er det lov å la seg inspirere! MinMote har sjekket ut hva som er de gjeldene New York-trendene denne våren.

stråveske
TILBEHØR

DETTE ER SOMMEREN HOTTESTE VESKE

Her er 8 antrekk du kan kan la deg inspirere av!

AVSLAPPET: En kul vintage tskjorte, hullete boyfriendjeans og et lekkert Gucci-belte er både en komfortabel og kul måte å kle seg på i vår. Med en kul skinnveske over skulderen og solbriller er Julia klar for en dag i solen. Hunden Max poserer villig.
Lana van Sevenhoven hadde en lekker kjole hun hadde kuppet på salg hos Zara. For å gi den lange. lett gjennomsiktige kjolen en frekk vri hadde hun kun undertøy under. Hun toppet antrekket med boots, solbriller fra Celine og bøtteveske fra Mansur Gavriel.
KLÆR

Mønstrete kjoler som er superhot i vår

SUPERMODELL: Victorias Secret-modell Rachel Hilbert hadde funnet de perfekte vintagejeansene fra Levis. Kombinert med en lett bluse og en røff skinnjakke var hun klar for vår i New York.
Elise jeans-sak
KLÆR

Slik finner du den perfekte vintage-jeansen

OUT AND ABOUT: Dette antrekket er det perfekte hverdagsantrekket i vår. Her har Victoria tatt en lang, tynn trenchcoat over for å gjøre antrekket mer spennende. De runde Ray Ban-brillene og luksusvesken fra Fendi er prikken over i-en.
ENKELT: Allie Higgins hadde klær kjøpt fra bruktbutikken Beacons Closet. Den enkle olakjolen med en tskjorte under er perfekt for litt vandring i byen før du slenger deg ned i en park.
PERSONLIG TVIST: Newyorkeren Devi hadde både kjole og sko fra budsjettfavoritten Zara. De frekke sandalene i imitert slangeskinn gjør antrekket hakket frekkere. Med mange sølvsmykker og retro solbriller gir hun antrekket en spennende tvist.

Sjekk ut: 15 par sandaler du kommer til å elske

HELDRESS: Sørkoreanske Rami Park hadde valgt en jumpsuit med mønster fra DvF for anledningen. Om du ikke finner en fin jumpsuit er todelte sett supertrendy i vår.
Erica Ortmann hadde vintagejeans fra Levis og trendy Gucci-inspirerte sko fra Scilent D.
TILBEHØR

10 par sko som ligner på Gucci loafers

Se også hvordan du styler én kjole til seks antrekk her:

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.