Disse moteløvene møter Martin Ødegaard i Real Madrid

De spiller på et av verdens mest populære lag, har modellkjærester og dyre designerklær. Her er de trendy førstelagsspillerne Ødegaard (16) vil møte på i Real Madrid.

Toppbilde fotball

Foto: Getty Images

Toppbilde fotball

Foto: Getty Images

Toppbilde fotball

Foto: Getty Images

Toppbilde fotball

Foto: Getty Images

FERSKING: Fotballspilleren Martin Ødegaard er klar for Real Madrid og moteløvene Ronaldo, Bale, Ramos, Khedira og Benzema.  Foto: NTB scanpix
FERSKING: Fotballspilleren Martin Ødegaard er klar for Real Madrid og moteløvene Ronaldo, Bale, Ramos, Khedira og Benzema. Foto: NTB scanpix

Nylig ble det kjent at norske Martin Ødegaard skal bytter lag fra Strømsgodset til intet mindre en Real Madrid. På det spanske superlaget spiller verdenskjente fotballstjerner som Christiano Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos, Sami Khedira og Karim Benzema. Sett bort i fra at de deler samme lidenskap for fotball, er det vel ikke helt bak mål å tippe at de er over middels opptatt av moteriktige klær også?

Mange av dem er hvertfall sammen med damer med misunnelsesverdige garderober. Sjekk ut fotballfruenes førstelag her.

Kleshjelp av pappa

Da MinMote møtte unge Ødegaard på Idrettsgallaen tidligere i år, 16-åringen fortelle at han ikke var så opptatt av mote, men at han får hjelp til å kle seg av faren sin.

- Dressen jeg har på meg i dag er fra pappas butikk, og han pleier å hjelpe meg med klær noen ganger, men utover det er jeg ikke så opptatt av klær egentlig, fortalte Ødegaard til MinMote.

VGTV

MinMote har laget en liste over stjernelagets største moteprofiler:

Christiano Ronaldo (29)

Ronaldo

Foto: Faksimile Vogue

Ronaldo

Foto: Getty Images

Ronaldo

Foto: Getty Images

Det er ingen tvil om at Ronaldo er opptatt av utseendet. Opp gjennom årene har han opparbeidet seg en ekstremt designbevisst garderobe, og vi har blitt vant til at han flasher eksklusive logo-vesker, belter og klær fra blant annet Louis Vuitton, Gucci og Dolce & Gabbana. Den verdensberømte fotballspilleren var også tidlig ute med smykker som diamantøredobber, krusifiks-kjeder og trendy armbånd.

Les også:Blir Neymar den nye David Beckham?

Ronaldo var frem til nylig sammen med modellen Irina Shayk, og har derfor hatt desto større grunn til å være selvskreven gjest på diverse motearrangementer. Eks-paret var til og med på forsiden av spanske Vogue, fotografert av selveste Mario Testino.

Gareth Bale (25)

Bale

Foto: Getty Images

Bale

Foto: NTB scanpix

Bale

Foto: NTB scanpix

Den britiske modellkjekke fotballspilleren har dukket opp i forskjellige motemagasiner som Glamour og Esquiere. Sistnevnte på coveret og i en eksklusiv moteserie inne i bladet iført merker som Burberry, Gucci og Louis Vuitton.

- David Beckham er så nær jeg kommer moteinspirasjon av noe slag. Han ser bra ut i hva som helst, uttalte Bale til Esquiere.

Bale er heller ikke snau når det kommer til håret, og blir ofte sett med hårbøyler og hårbånd på fotballbanen.

Sergio Ramos (28)

Ramos

Foto: Getty Images

Ramos

Foto: Getty Images

Ramos

Foto: Getty Images

Real Madrids kjekkeste spiller er uten tvil forsvarspilleren Sergio Ramos. En proff fotballspiller har aldri sett bedre ut i dress (untatt David Beckham så klart) må vi tørre å påstå. Ramos' stil på privaten er som The Guardian sier, standard fotballspiller-klesstil, og vi må si oss enige. Ramos er i likhet med en del andre fotballspillere, glad i «flashy» merker som Gucci og Dolce & Gabbana. Det kommer kanskje heller ikke som noen overraskelse at Ramos er opptatt av håret sitt...

Sami Khedira (27)

Khedira

Foto: NTB scanpix

Khedira

Foto: NTB scanpix

Khedira

Foto: Faksimile GQ magazine

Hva er det egentlig med fotballspillere og kjærestene deres som stort sett alltid viser seg å være modeller? Real Madrids tyske midtbanespiller er intet unntak. Khediras kjæreste, Lena Gercke, gikk nylig på catwalken for diverse show under Berlin Fashion Week, og fotballspilleren støttet så godt han kunne fra første rad. Det hete paret har dessuten vært utenpå det populære mannebladet GQ, i tillegg til en stor moteserie inne i magasinet. Khedira har en imponerende manke, og holder den borte fra ansiktet på samme både som kollega Gareth Bale - hårbånd er tingen!

Les også:De mannlige kjendisene med mer hår nå enn før!

Karim Benzema (27)

Benzema

Foto: Getty Images

Benzema

Foto: Getty Images

Benzema

Foto: Getty Images

De fleste kvinner vet at mange menn er ekstremt opptatt av håret sitt. Fotballspillere kanskje spesielt. Franske Benzema har riktignok ikke bruk for verken hårbøyle eller strikk, men kompenserer med to barberte striper i hårfestet på venstre side.

Dette gjør du når håret ditt blir tynt.

Benzemas stil er avslappet og kul med detaljer som store trykk på genserne, spesielle solbriller, dimantøredobber i ørene og tilbehør som Gucci og Louis Vuitton-vesker i ekte fotballspiller-stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?