Sjekk prinsesse Sofias stilfulle designerantrekk

STRÅLTE: Det nygifte paret strålte i sommerlige antrekk på bursdagen til prins Carl Philips storesøster, Victoria. Foto: Getty Images

På kronprinsesse Victorias (38) bursdag strålte den nybakte prinsesse Sofia (30) i et rålekkert og klassisk antrekk fra populære motehus.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Den svenske kongefamilien og lokalbefolkningen på Öland var samlet tirsdag kveld for å feire kronprinsesse Victorias 38-års dag i tradisjon tro. Konserten som ble avholdt på Borgholm inneholdt innslag fra Carola, Sven-Bertil Taube og flere andre kjente, svenske artister.

DESIGNERANTREKK: I en kjole fra Karen Millen, sko fra Acne Studios og jakke fra Moncler så den solbrune prinsessen sofistikert og stilig ut. Foto: Getty Images

Prinsesse Sofia blir mer og mer stilsikker, og har de siste årene bygget seg opp litt av en kongelige garderobe. Sofias stil har i langt tid blitt sammenlignet med hertuginne Kate, i både nasjonale og internasjonale medier.

Perlebelagt kjole

Under tirsdagens bursdagsfeiring var hun iført en lekker todelt kjole fra designeren Karen Millen, som mye mulig var ny for anledningen.

Skjørtet var svart med gjennomsiktige striper og rakk Sofia til litt over knærne, mens den ermeløse toppen var offwhite med sofistikert struktur i stoffet, samt perler formet som blomster.

Kjolen koster omlag 2100 kroner på nettsiden til Karen Millen.

Les også:Sofias stilforvandling: Fra sexy og utfordrende til klassisk og elegant

Prinsessen matchet den klassiske kjolen med svarte skinnhæler fra Acne Studios og på armen hadde hun en tynn boblejakke fra Moncler, som koster rundt 3000 kroner.

Naturlig makeup

Håret var lagt i sideskill og samlet i en rufsete hestehale, og makeupen ble holdt naturlig med markerte bryn og vipper, og en fresh rosa leppestift. I ørene hadde Sofia et par hjerteformede øredobber i gull og rundt håndleddet bar hun to armbånd, ikke helt ulikt det hun bare på de første offisielle bildene, hvor hun ble sammenlignet med hertuginne Kate.

STILSIKKER: Prinsesse Sofia har gått fra å være utfordrende til klassisk og stilsikker. Under kronprinsesse Victorias bursdag tirsdag kveld, var hun iført en rålekker kjole fra Karen Millen. Foto: Getty Images
Publisert: