Mote

Høygravide Kate får skryt for babyrosa luksusantrekk

BABYROSA: Hertuginne Kate gikk for et helrosa antrekk fra Alexander McQueen og Prada, i forbindelse med et offisielt arrangement. Foto: Getty Images

Hertuginne Kate (33) fortsetter å imponere oss med det ene lekre antrekket etter det andre, og lar hvertfall ikke den voksende magen komme i veien for å kle seg moteriktig.

 • Thea Roll Rakeng
Publisert:

I forbindelse med et offisielt arrangement i går ettermiddag var hertuginnen av Cambridge, som er åtte måneder på vei, antrukket i et delikat, helrosa designantrekk. Den voksende magen var godt synlig og det lekre antrekket har fått oppmerksom i både Grazia, Fashion Style og Mirror.

IØYNEFALLENDE: Hatten, designet av den britiske hattedesigneren Jane Taylor Millinery, matchet godt med resten av antrekket til hertuginnen. Foto: NTB scanpix

Sukkersøt babyrosa

Dette er ikke akkurat første gang Kate for skryt for gravideantrekk, og vi skjønner godt hvorfor hun er kåret til «Verdens best kledde gravide kvinne».

Vi har tidligere fått se hertuginnen av Cambridge i eksklusiv blomsterprint, og i trendy tweed, men nå var antrekket mer sukkersøtt og feminint enn på lenge.

Den sofistikerte, babyrosa kåpen er fra Alexander McQueen og rakk hertuginnen til rett over knærne. Designerkåpen hadde seks glamorøse perleknapper i front og en markert krage ved halsen, og ble matchet med sko Prada-sko i samme farge.

Les også:Sveriges Sofia Hellqvist tok en Kate

Vi skal ikke legge skjul på at vi misunner Kate for sine skinnende, brune lokker, og for anledningen var håret stylet i en halvhestehale, med nesten samme utgangspunkt som Oslos nye trendsveis.

Som vanlig holdt hertuginnnen sminken naturlig, men på hodet bar hun en iøynefallende, blekrosa hatt fra den britiske hattedesigneren Jane Taylor Millinery, og lot de blanke stene i ørene komme godt frem. For å samle antrekket gikk Kate for en delikat Prada-clutch som matchet både sko, kåpe og hatt.
Se hele antrekket her:

NYDELIG: Kate lar ikke den voksende magen stoppe henne i å kle seg i det ene fantastiske antrekket etter det andre. Legg merke til at skoene og clutch-vesken fra Prada matcher. Foto: Getty Images
Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Fem høydepunkter fra Michael Kors-visningen

 2. KJENDIS

  Kate viste babymagen i eksklusiv designkjole

 3. MOTE

  Peter Dundas slutter: Fem Pucci-øyeblikk vi sent vil glemme

Finn mer innhold om:

 1. Hertuginne Kate
 2. Kate Middleton
 3. Alexander McQueen
 4. Prada
 5. Rød løper

Relaterte artikler

KJENDIS

Kate viste babymagen i eksklusiv designkjole

KJENDIS

Kate i ny gallakjole: – Fantastisk!

NYHETER

Sjekk hertguinne Kates eksklusive India-garderobe

KJENDIS

Gravide hertuginne Kate strålte i blått designantrekk

KJENDIS

Sjekk hertuginne Kates nye designerkåpe

KJENDIS

Hertuginne Kates høstkåpe minner oss om en ikonisk Diana-look

NYHETER

Kate viste babymagen