Mette-Marit på Munch-museet i brasiliansk design

NYTT MERKE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ble tatt imot av direktør Stein Olav Henrichsen på Munch-museet, og kronprinsessen hadde valgt et merke vi ikke har sett henne i før.
NYTT MERKE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit ble tatt imot av direktør Stein Olav Henrichsen på Munch-museet, og kronprinsessen hadde valgt et merke vi ikke har sett henne i før.NTB scanpix

Kronprinsessen valgte en knall rød kjole fra brasilianske Raquel Diniz da hun var på museumsbesøk nylig. 

Vi er vant til at kronprinsesse Mette-Marit velger sine gamle favoritter på offisielle oppdrag, enten det er blonder fra Valentino eller blomsterprint fra norske byTiMo.

FAVORITTFARGEN? Kronprinsesse Mette-Marit velger gjerne klassiske farger som rødt, hvitt og sort, også denne gangen. I bakgrunnen ordfører i Oslo Marianne Borgen. Foto: NTB scanpix
FAVORITTFARGEN? Kronprinsesse Mette-Marit velger gjerne klassiske farger som rødt, hvitt og sort, også denne gangen. I bakgrunnen ordfører i Oslo Marianne Borgen. Foto: NTB scanpix

Les også: Kronprinsesse Mette-Marit i trendy fløyelskjole på NHO-middag

Men denne gangen fikk vi altså se henne i et forholdvis nytt merke, i alle fall for Mette-Marit i forbindelse med åpningen av utstillingen «Mot skogen - Knausgprd om Munch» gikk hun nemlig for en rød kreasjon fra Raquel Dinis – en for mange nokså ukjent designer.

Diniz er en tidligere modell som etter hvert gikk over til designeryrket, og etter hvert med utdannelse fra den italienske prestisjeskolen Istituto Marangoni (kanskje er det den italienske påvirkningen som appellerer til kronprinsessen?)

I dag er hun kjent for sine elegante kjoler med maxi- og midilengde og gjerne lange ermer, som passer perfekt med stilen Mette-Marit vanligvis holder seg tro til.

Les også: Hertuginne Kate hermet etter kronprinsesse Mette-Marit

Kjolene er langt fra de dyreste i «mellomprisklasse», og ligger på rundt 6-7000 kroner.

Det er dog ikke første gang kronprinsessen faller for design fra Brasil. Tidligere har hun for eksempel brukt plagg fra Isolada, som denne kjolen med chili-print.Det er dog ikke første gang kronprinsessen faller for design fra Brasil. Tidligere har hun for eksempel brukt plagg fra Isolda, som dennekjolen med chili-print.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?