MinSommer: Elisabeth Asserson

– Mitt beste sommerminne må være EM i Berlin i 2018. Jakob vant gull på 1500m, og jeg hadde familien min med og venner. For en magisk kveld, sier Elisabeth Asserson. 

Elisabeth

Foto: @elisabethassers

Elisabeth

Foto: @elisabethassers

I spalten MinSommer snakker vi med inspirerende folk om deres ferieplaner, minner, favorittantrekk om sommeren og beste tips til få det meste ut av en sommerferie som kanskje ikke ble helt som planlagt. Her kan du lese om EMMA ELLINGSEN sine sommerplaner, MARIA MENAS Norgesferie, EMILIE SKOLMEN sin bobilsommer og hva som gjør TONE DAMLI lykkelig.

Elisabeth (20) bor i Sandnes med kjæresten Jakob Ingebrigtsen. Hun har akkurat vært i St. Moritz hvor Jakob er på treningsleir, og nyter ellers sommeren med venner, valp og familie hjemme.

– Hva er planene dine for sommerferien? Får du sett Jakob noe særlig?

– Planene mine for sommeren er å jobbe, og ta ting litt som de kommer. Jeg har vært en uke i St. Moritz. Det var rart å reise ut av Norge etter så mange måneder, men det var veldig herlig å komme seg vekk og å få gjennomført én av tingene som var planen for i år. Jeg fikk slappet masse av, og kost meg med Jakob før han ble igjen i tre uker til.

– Etter planen skulle jeg og to av bestekompisene til Jakob dratt til Tokyo for å se på OL. Jeg skulle og vært i Hellas med jentegjengen, og til både Monaco og Paris. Med andre ord er det en rolig sommer i forhold til det jeg er vant til. Nå har all tid gått til jobb, og å nyte tiden Jakob er hjemme. I tillegg har vi fått oss valp som tar mye av tiden vår, som jeg elsker. Nå skal vi også til Monaco for å se løp den 14. august dersom alt går etter planen. Det gleder jeg meg veldig til!


– Tre ting du alltid pakker med i bagasjen:

– Jeg pakker alltid med meg sminke, bodylotion og kortstokk.

– Et godt bok- podkasttips?

– I det siste har jeg hørt mye på Ida Fladen sin podkast, den er så ærlig og åpen.

– Ditt beste sommerminne:

– Mitt beste sommerminne må være EM i Berlin i 2018. Jakob vant gull på 1500m, og jeg hadde familien min med og venner. For en magisk kveld.

– Hvilke hverdagsrutiner dropper du i ferien?

– Å style håret- Du ser meg som oftest med en dult, dott eller topp.
– Hva er ditt ultimate sommerantrekk?

– Alt som er rosa! Kan aldri gå feil med et dongeriskjørt, enkel T-skjorte og hvite sneakers heller.

– Ditt beste velvære-tips for å føle deg bra?

– Hjemmespa! Ansiktsmaske, hårkur og skrubb.

– Beskriv den perfekte sommerdagen fra morgen til kveld:

– Jeg elsker sommer på Østlandet, og pleier å være der hos pappa en liten uke hver sommer. Den perfekte sommerdagen der vil være å våkne opp til sol og varme og ta meg en lett frokost. Så er det å pakke bagen med masse godt, som frukt, chips, brus og kjekt. Videre er det ut i båten med familien i Oslofjorden, der vi bader og koser oss i varmen. Om jeg er hjemme med Jakob eller venner, blir det å finne en plass å bade og være hele dagen. Når jeg har kommet hjem, fått dusjet og slappet av elsker jeg å samle vennegjengen til grilling og kos resten av kvelden.

– Hva gjør du og Jakob når dere skal kose dere skikkelig og ha kvalitetstid?

– I det siste når det har vært fint vær, har vi likt å bestille noe digg mat, og legge oss til ute på terrassen med tepper, lys og musikk.
– Hva spiser du helst om sommeren?

– Jeg elsker blåskjell, krabber og reker. Ellers er jeg glad i all grillmat! Jeg vil helst grille hver dag. Grillribbe, maiskolbe og pølser er favorittene.

– Hva klarer du deg ikke uten i ferien?

– Serier, venner og kortspill.
– Hvordan sminker du deg om sommeren?

– Når det er sol og varmt elsker jeg kun å gå med BB-krem, kremet bronzer, kremet blush, øyenbrynsgelé, øyenbrynspenn og lipgloss. Jeg er med andre ord glad i en naturlig sminke, men elsker bronset glød. Når jeg skal pynte meg ekstra blir det maskara, litt bronser og maskara som øyenskygge og en frisk farge på leppene.

– Hva er ditt aller beste sommertips?

– Å nyte hver dag med fint vær, være spontan, og kose deg med venner og kjære så mye som mulig!

Følg @MINMOTE på Instagram for hyppige oppdateringer og inspirasjon.

Hvordan var din opplevelse i dag?