Kronprinsesse Mette-Marit med luksuskjole

GLAM: Denne skjønnhetslooken har etterhvert blitt Mette-Marits signatur. Legg merke til de gullfargede smykke-detaljene på kjolen.

Kronprinsessen (49) dukket opp iført fløyelskjole med «cut out»-detaljer fra motehuset Oscar de la Renta.

Publisert:

Både fløyel og «cut out»-detaljer er høyt på listen over det mest populære på kjolefronten denne sesongen, og det har kronprinsessen muligens fått med seg.

Da hun var tilstede ved solidaritetsmarkeringen i forbindelse med Verdens AIDS-dag i Trefoldighetskirken i Oslo torsdag kveld, var hun iført en kjole fra det amerikanske motehuset Oscar de la Renta. Det skriver kongebloggen Ufo No More, som drives av flere kongehus-entusiaster.

Oscar de la Rentas kjoler kan koste alt mellom 25.000 kroner opptil over 100.000 kroner.

Ps! Dette er også et motehus som den amerikanske førstedame Jill Biden og visepresident Kamala Harris ofte går for i offisielle sammenhenger.

Capen Mette-Marit stylet kjolen til, hadde en grå utside og grønn innside.

Den sorte fløyelskjolen hadde gullfargede utskjæringer ved brystpartiet og var innsvinget i livet. Kronprinsessen stylet designerkjolen med sorte støvletter, en grå cape med grønt innerfôr og en clutch med slangeskinnsmønster.

Det er uvisst om kjolen til kronprinsessen er et nytt tilskudd i garderoben, eller om dette er noe hun har hatt lenge og brukt før.

Siden kronprinsessens stilforvandling i 2010 har det vært spesielt tre elementer som har blitt hennes stilkjennetegn på skjønnhetsfronten, og dette fikk vi et gjensyn med torsdag kveld i Oslo. Store Hollywood-aktige bølger i håret, markerte vipper og bærfargede lepper.

I ørene hadde Mette-Marit et par klassiske perleøredobber med heng og hvite stener har har brukt en rekke ganger tidligere.

Publisert: