Zahara Jolie-Pitt lånte mammas Oscar-kjole

FAMILIEUTFLUKT: Angelina Jolie tok med seg alle barna på filmpremiere.

Zahara Jolie-Pitt fikk låne Angelina Jolies mye omtalte Oscar-kjole på filmpremiere.

Malin Gaden
Publisert:

Chloé Zhaos nye film «Eternals» hadde premiere denne uken, og kjendisene strømmet til kinosalen for å se den nye storfilmen med stjerner som Richard Madden og Angelina Jolie (46) i hovedrollene.

Jolie benyttet seg av anledningen til å ta med seg fem av sine seks barn på premieren. Maddox Jolie-Pitt (20), Vivienne Jolie-Pitt (13), Shiloh Jolie-Pitt (15), Knox Jolie-Pitt (13) og Zahara Jolie-Pitt (16) sto alle godt plassert rundt moren sin. Både mor og barn var kledd for den røde løperen i både dresser og kjoler, men det var nok ett antrekk som skilte seg litt mer ut fra de andre.

16 år gamle Zahara så nemlig ut til å ha fått lov til å ta en aldri så liten titt i mamma Angelinas klesskap for anledningen.

PREMIEREFEST: Angelina Jolie er aktuell med den nye «Eternals»-filmen. I den anledning tok hun med seg fem av seks barn på rød løper. Fra venstre: Maddox, Vivienne, Angelina Jolie, Zahara, Shiloh og Knox.
NYHETER

Overrasket på den grønne løperen

Hun hadde nemlig fått låne Oscar-kjolen Jolie hadde på seg under prisutdelingen i 2014. Kjolen er signert designeren Elie Saab, og blir støtt og stadig nevnt som et minneverdig rød løper-øyeblikk.

UFORGLEMMELIG: Oscar-kjolen til Angelina Jolie fra 2014 er en vi ikke kommer til å glemme med det første.

Sølvkjolen med strass så like flott ut på «Eternals»-premiere som den gjorde på Oscar-løperen i 2014.

Mens Zahara gikk for den glitrende couture-kjolen, hadde resten av familien på seg antrekk i en mer nøytral tone. Både Maddox og Knox gikk for mørke dresser, mens Vivienne, Shiloh og Angelina hadde på seg kjoler i hvitt, beige og brun/grønn.

– Vi gikk alle for vintage, eller brukte mine gamle plagg på nytt, sa Jolie til ET på filmpremieren.

GIKK FOR GJENBRUK: Angelina Jolie fortalte til ET at alle gikk for vintage, eller hadde tatt turen i klesskapet hennes for anledningen og hentet frem noen gamle skatter.
NYHETER

Er «Squid Game»-stjernen motebransjens nye favoritt?

Selv hadde Jolie på seg en fotsid kjole fra Balmain med masse volum. Skoene matchet kjolen på en prikk, og smykkene i gull sto i stil til kjolen hennes. Legg også merke til en spesiell detalj ved kveldens antrekk! Skuespilleren valgte nemlig å toppe hele looken med et ganske så interessant hake/leppe-smykke.

KLEDD I BALMAIN: Angelina Jolie valgte en brun/grønn kjole til premieren.
IØYNEFALLENDE SMYKKER: Til Balmain-kjolen hadde skuespilleren valgte noen spennende smykker. Blant annet denne som strekker seg fra leppen til under haken.

Stjernespekket oppmøte

I tillegg til Angelina Jolie, var det flere av «Eternals»-skuespillerne som selvfølgelig hadde tatt turen til premieren. Se noen av kveldens antrekk her:

ELEGANT: Den britiske artisten Rita Ora strålte i denne hvite kreasjonen med sølvdetaljer.
VELUR-BLAZER: Richard Madden bryter opp antrekket sitt med denne sorte velur-blazeren.
SORT OG GULL: Den lille sorte – med det lille ekstra! Salma Hayek er ikke fremmed for å ta en bruk en gammel klassiker, men tilføre antrekk noe litt spennende med for eksempel gulldetaljer.
AVSLAPPET: Game of Thrones-stjernen Kit Harington gikk for en stripete dress med grå T-skjorte og sneakers.
MORE IS MORE: Gemma Chan skuffer sjelden på rød løper. Denne hvite kreasjonen glemmer vi nok ikke med det første.
KUL DRAKT: Kumail Nanjianis antrekk hadde virkelig det lille ekstra!
HØY SPLITT: Malin Akermans glitrende kjole i sølv og sort hadde ett erme og høy splitt i front. Hun stylet kjolen med sko og veske i sort, samt røde lepper og Hollywood-glam hår.
REGISSØREN: Chloé Zhao valgte et blomstrete skjørt med en svart overdel til premieren.
HELRØDT: Eternals-skuespiller Lia McHugh gikk for en søt, rød kjole med matchende sko.
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.