Kylie Jenner kopierte hertuginne Meghans antrekk

STILIKON: Kylie Jenners stil blir ofte kopiert av fansen, men nå er det hun som har lett etter inspirasjon blant andre velkledde stjerner. Foto: Reuters

Realitystjernen Kylie Jenner (21) så mot det britiske kongehuset for inspirasjon til nyttårsantrekket.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Kylie Jenner er kanskje den siste personen man skulle forvente at kopierer hertuginne Meghans (37) antrekk. Men på nyttårsaften hadde hun på seg samme kjole som Meghan hadde på seg i oktober 2018.

Jenner kledde seg nemlig opp på årets siste dag i hvit kjole med dobbeltspennet knapper signert designeren Maggie Marilyn. Hun delte selv en video på Snapchat hvor hun hadde på seg kjolen som har blitt lagt ut på en fankonto på Instagram:

Hertuginne Meghan hadde på seg den samme kjolen da hun var på turne med prins Harry i New Zealand i fjor.

KJENDIS

Hertuginne Meghans beste moteøyeblikk i 2018

De er imidlertid litt forskjellige da hertuginne Meghan har fått sin kjole skreddersydd slik at den passer til den kongelige kleskoden, ifølge Cosmopolitan.

SKREDDERSYDD: Hertuginne Meghans kjole skal være skreddersydd for å passe bedre til den kongelige etiketten. Foto: Getty Images

Den tidligere skuespillerens versjon er lenger og med kortere ermer, samt at den er romsligere slik at hun fikk plass til den voksende babymagen.

KJENDIS

Hertuginne Meghan strålte i kjendisdesign

Jenner kombinerte kjolen med nyfarget blått hår og lyserosa sandaler. I ørene hadde hun øreringer i gull.

Meghan gikk for en mer klassisk stil med et enkelt smykke rundt halsen og håret i en løs knute.

Publisert: