Hertuginne Kate får skryt for ny designerkjole

BLÅ MANDAG: Internasjonale medier påpeker at mønsteret på Kates kjole er dristig til hertuginnen å være. Kjolen er designet av Tabitha Webb. Foto: Getty Images

Hertuginne Kate (33) er tilbake fra mammapermisjonen for fullt, og viste seg mandag i en rålekker kjole fra designervennen Tabitha Webb.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er ikke mange ukene siden hertuginnen avsluttet mammapermisjonen og vendte tilbake til jobb med sesongenes heteste frisyre.

Nå ser det ut til at hun har oppgradert garderoben også - mandag formiddag deltok nemlig Kate på et veldighetsarrangement i London iført en blå kjole som skrytes opp i skyene av blant andre Daily Mail.

KLASSISK: Hertuginne Kate er kjent for sin klassiske og elegante stil. Her kombinerer hun en blå langermet kjole med naturlig, voluminøst hår og enkel sminke. Foto: Getty Images

Strålende og dristig

«Hun ser utenomjordisk vakker ut», skriver avisen og fortsetter med lovordene:
«Kate ser strålende ut i kjolen fra designervennen Tabitha Webb».

Også Hello Magazine har lagt merke til hertuginnens nye designerkjole og påpeker at kjolen var et dristig valg i forhold til de ensfargede antrekkene Kate pleier å være iført.

Tabitha Webb har lenge vært en designerfavoritt i Middleton-familien, og designet tidligere i høst en kjolekolleksjon sammen med Kates søster, Pippa. Kleskolleksjonen var spesielt laget for British Heart Foundation, som tilsvarer Frelsesarmeen i Norge.

Den blå kreasjonen Kate bar mandag, koster 375 britiske pund hos nettbutikken, noe som tilsvarer cirka 4820 kroner.

Les også: Sofia Hellqvist strålte i kirken - sammenlignes med hertuginne Kate

Inspirert av verdensrommet?

Den blå kjolen var dekket av et mønster som lignet en stjernehimmel, eller verdensrommet ifølge Daily Mail, og hadde ulike nyanser av blått. De trekvartlange ermene og den avrundede halsen gjorde kjolen sofistikert og chic - spesielt med de klassiske svarte hælene, og konvolutt-clutchen Kate matchet til.

Hertuginnen gikk som vanlig for sin karakteristiske sminkelook med roser i kinnene og markerte øyne, og så klart nyfønet hår med den trendy 70-tallsluggen.

Les også: Disse flettene florerer i motebildet

VÅGAL: Hertuginnen kler seg ofte i ensfargede drakter, men slår til innimellom med mønster og friske farger. Hello Magazine beskriver kjoleprintet som vågalt til Kate å være. Hva synes du? Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: