Alt du må vite om den første Coachella-helgen

Beyoncé Knowles Carter i ett av sine sceneantrekk på Coachella. Foto: Getty Images.

Beychella, norsk danser og Sigrid er noen av festivalhøydepunktene.

Publisert:

Den årlige Coachella-festivalen i California er et trekkplaster for kjendiser, og andre musikk- eller moteinteresserte som vil se og bli sett. Festivalen går over to helger, og vi har samlet høydepunktene fra den første helgen:

Queen Bey

Med flere spesialdesignede plagg fra luksusdesigneren Olivier Rousting og Balmain tok Beyoncé (36) nærmest over den første Coachella-helgen.

EGYPTISK-INSPIRERT: Beyoncé i et av de mest dramatiske sceneantrekkene. Foto: Getty Images.

Plaggene har blitt laget i samarbeid med Beyoncés stylist, Marni Senofonte, for å passe superstjernens opptreden perfekt.

QUEEN BEY: Her er Beyoncé på scenen. Foto: Getty Images.

Men det stoppet ikke med å kle opp Beyoncé, også over 200 dansere samt Kelly Rowland og Michelle Williams som dukket opp for en Destinys Child-reunion, ble kledd opp i Balmain.

GJENFORENT: Destiny's Child sammen på scenen under Coachella-festivalen i helgen. Foto: Kyle Grillot/AFP

Det hele ble satt sammen i løpet av et par uker, og ifølge Vogue førte det til søvnløse netter for designeren.

– Beyoncé er perfeksjonist. Hun har en veldig tydelig visjon for både klær og musikk, sier designeren.

Artisten var kledd i en egyptisk-inspirert kappe med perlebroderte detaljer, en skikkelig minishorts kombinert med gul hettegenser og holografiske frynseboots fra Christian Louboutin, en minikjole i militærmønster og en bodysuit med referanser til Black Panther-bevegelsen.

Sigrid

Den nye, norske yndlingen Sigrid Raabe var også blant artistene som opptrådte under Coachella.

I motsetning til Beyonce velger hun ofte helt enkle antrekk med jeans og hvite t-skjorter på scenen, og Coachella var intet unntak. Hun vekket også de røde, klassiske Converse-skoene til live, og vi skal ikke se bort i fra at dette er en sko vi kommer til å se mer av fremover.

KJENDIS

Slik stjeler du Sigrid-stilen

PÅ SCENEN: Her er Sigrid under sin opptreden på Coachella. Foto: AFP.

Vill festivalstil

Coachella er ofte kjent for å inneholde noe av den aller villeste festivalstilen. Her dyrkes en helt spesiell bohemsk hippie-stil som knapt kan dras for langt.

Victorias Secret-modellene Alessandra Ambrioso, Ludi Delfino, Izabel Goulart og Talita Correa tok festivalmote på kornet i helgen. Kvartetten hadde alle bohemskinsiprerte klær, som florlette kjoler, hatter og store solbriller.

Den svenske influenceren Angelica Blick gikk for frynser og hatt til årets Coachella. Hun stylet det nedtonete antrekket med flere gullsmykker og solbrilletrenden små, runde briller.

Bella Hadid gikk for et nedtonet antrekk med avklipt denim shorts og hvit crop-top. Det hele toppet hun med fjorårets hype, magesmykket, små solbriller og en scruchie i håret.

Også søsteren Gigi Hadid var på festivalen, men hun kombinerte festingen med lansering av H&Ms nye designersamrabeid. På søndag ble det nemlig kjent at Moschino lager den nye kolleksjonen. Gigi Hadid viste frem den første smakebiten av hva man kan forvente av kolleksjonen.

Norsk danser med kjendisrapper

UP AND COMING: Rapperen Cardi B har fått massiv oppmerksomhet den siste tiden. Helt til høyre er den norske danseren Mia Valentina. Foto: Getty Images.

Mia Valentina Bergskau Zapata danset på Coachella-scenen sammen med Cardi B i helgen.

– BOACHELLA! Omg jeg opptrådte nettopp med Cardi B på Coachella! Tusen takk for denne muligheten, skriver hun på Instagram.

Mia Valentina har vært med i serien Diktaturet på NRK, men er kanskje mest kjent som koreograf og danser på blant annet NRK og for Alexandra Joner. Det siste året har hun bodd i Los Angeles, og jobbet som danser.

Til nå har Mona Berntsen vært kjent som Norges store kjendis-danser, men nå kan det se ut til at Mia Valentina også følger etter.

untitled link
Publisert: