Hedret Diana på premierefest

HYLLEST: Elizabeth Debicki spiller prinsesse Diana i den nye sesongen av «The Crown». På premierefesten hadde hun på seg en kjole som ga skikkelige Diana-vibber.

Ser du likheten?

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Vi regner med at vi ikke er alene om å ha gledet oss stort til sesong fem av TV-serien «The Crown».

Serien oser nemlig av moteinspirasjon – særlig når det kommer til prinsesse Diana.

Det tok også Elizabeth Debicki (32), som spiller prinsessen, på alvor. Under seriens premierefest dukket hun nemlig opp i en kjole som ga oss seriøse Diana-vibber.

PÅ PREMIERE: Elizabeth Debicki spiller rollen som Diana i «The Crown».

Diana vil for alltid være et stilikon, og en av kjolene vi aldri glemmer er den isblå, draperte Catherine Walker-kjolen hun brukte under filmfestivalen i Cannes i 1987.

PÅ FILMFESTIVAL: Prinsesse Diana i 1987.

Og som du ser er likheten mellom kjolene til prinsesse Diana og Elizabeth Debicki slående. Legg særlig merke til detaljen med skjerfet rundt halsen, og draperingen over brystet.

Kjolen Debicki brukte, er heller ikke noe hva som helst. Den er spesiallaget av Dior, og skal ha tatt over 300 timer å lage, ifølge britiske Vogue.

Magasinet mener også at den svarte fargen på skuespillerens kjole er et godt pek mot Dianas berømte hevnkjole, som vil dukke opp i serien.

Se bilder fra den røde løperen her:

SMÅPRINSER: Teddy Hawley og Timothee Sambor spiller rollene som prins Harry og prins William.
DRONNINGEN: Imelda Staunton spiller rollen som dronning Elizabeth. Hun var kledd i en spesiallaget Huntsman Savile Row-dress.
JERNKVINNEN: Gillian Anderson spiller rollen som Margaret Thatcher i serien. Hun var kledd i en kjole i denim med maljer fra Chloe på den røde løperen.
ROSA: Erin Richards på den røde løperen.
ASYMMETRISK: Claudia Harrison spiller rollen som prinsesse Anne i serien.
KLASSISK: Dominic West spiller rollen som prins Charles i serien.
KNÆSJ: Olivia Williams, som spiller Camilla Parker Bowles, dukket opp i en rød dress med fjær fra The Deck.
MED BUDSKAP: Khalid Abdalla spiller rollen som Dodi Al Fayed i serien. Han benyttet anledningen til å vise sin støtte til den britisk-egyptiske aktivisten Alaa Abd El-Fattah som sultestreiker i fengsel i Egypt.

Her er noe av det vi kan vente oss i serien:

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: