Melania Trump valgte antrekk til 21 000 kroner i «60 Minutes»-intervjuet

MEKTIG FAMILIE: Familien ble intervjuet i Donald og Melania Trumps gullbelagte hjem på toppen av Trump Tower i New York. Fra venstre: Tiffany Trump, Eric Trump, Donald Trump Jr. Donald Trump, Melania Trump og Ivanka Trump. Foto: NTB scanpix

Det ble ikke spart på glamouren da den kommende førstedamen Melania Trump (46) ble intervjuet med ektemannen og familien i programmet «60 Minutes».

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det amerikanske programmet «60 Minutes» og journalisten Lesley Stahl fikk det aller første intervjuet med den nyvalgte presidenten Donald Trump og hans familie.

Intervjuet, som ble sendt på amerikanske TV-skjermer 13. november, handlet om alt fra hvordan livet i Det hvite hus vil bli, hva slags rolle de ulike familiemedlemmene vil ha, til Trumps kontroversielle utsagn om Mexico-muren, IS og Obamacare.

Se klipp fra intervjuet lengre ned i saken.

MATCHET: Melania Trump valgte ikke amerikanske design denne gangen, men var iført en kjole fra den britiske designeren Antonio Berardi med puffermer og oval skjæring i halsen. Foto: NTB scanpix

Britisk luksuskjole

Halvveis i intervjuet fikk den kommende førstedamen slippe til ordet.

– Det er et enormt press på førstedamer - bare et hårstrå er ute av kontroll hopper pressen på. Hvordan vil du takle det? spurte Stahl.

– Vi er vant til det fra før. Dette blir selvsagt en annerledes tilværelse, men jeg skal være tro mot meg selv. Jeg er en sterk og selvsikker kvinne, svarte Melania Trump.

KJENDIS

10 ting du ikke visste om Ivanka Trump

Matchet Donald

Melania Trump er som kjent glad i luksusklær, og matchet denne dagen ektemannens røde slips med en kjole fra den britiske designeren Antonio Berardi - i motsetning til valgdagen da hun gikk for en erkeamerikansk luksusdesigner.

Et kjapt søk viser at kjolen er utsolgt hos Net-A-Porter (tilfeldig?), og koster 15 057 norske kroner. På bena hadde Melania beige, spisse lakkpumps fra Christian Louboutins med en utsalgspris på 6128 norske kroner. Totalprisen på antrekket blir dermed 21 185 norske kroner.

Håret var voluminøst fønet i sideskill, og sminken fokuserte på øynene.

Ivanka Trump var iført en beige kortermet kjole, mens den yngste datteren Tiffany hadde på seg en sort minikjole.

Se klipp fra «60 Minutes»-intervjuet her:

Publisert: