Sjekk Sophie Elises ville stilforvandling

Sophie Elise

Bloggdronning Sophie Elise Isachsen (20) blir rådet av den britiske stylisten Trinny Woodall til å «tone ned» imaget sitt. - Ikke noe jeg ville vært med på igjen, sier Sophie Elise.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Sophie Elise

ETTER: Sophie Elise forteller til MinMote at hun ikke var spesielt fornøyd med Trinny og Susannahs stylingresultat. Foto: FEM TVNorge

Sophie Elise

FØR: Slik er vi vant til å se toppbloggeren. Foto: FEM TVNorge

I kveldens episode av Trinny & Susannah på hvor de gir norske kjendiser ny stil, er det blant annet bloggeren Sophie Elise som står for tur.

Harstad-jenta begynte å blogge i 2011 og har siden den gang markert seg i rampelyset med sitt lange, blonde hår, løsvipper, plastiske operasjoner og sterke meninger. Bloggeren har tidligere uttalt at hun er stolt over å se ut som en Barbie-dukke, og at hun synes «den stilen er nydelig».

Trinny Woodall, som regnes som en av Storbritannias mest kjente stylister, gjør det tydelig i programmet at hun mener det er vanskelig å kle opp 20-åringen i noe moteriktig på grunn av kroppsfasongen hennes.

FØR OG ETTER: Sophie Elise likte ikke forandringene Trinny og Susannah gjorde, og mener de overkjørte henne. Foto: FEM, TVNorge

- Hun har en vanskelig figur å kle opp fordi hun er så uproporsjonert. Hun er veldig «petite», men har samtidig store bryster. Det er vanskelig å kle henne opp moteriktig, sier Trinny og henvender seg til Sophie Elise.

- Pleier du alltid å ha håret ditt bak? For når du styler håret så det ser kortere ut - ikke klipper det, for det vet jeg du hadde syntes vært sinnsykt, gjør det to ting med deg. Du blir lengre, det får frem øynene dine og ansiktet en vakker fasong.

Sophie Elise ser ikke ut til å være enig i stylistens stilråd.

- Jeg er redd jeg kommer til å se kjedelig ut og ikke skille meg ut, sier hun da Trinny viser henne frisyren.

Les også: Tannbørstetrikset som redder en dårlig hårdag

Brunfargen er det neste Trinny vil endre på. Heller ikke dette ser Sophie Elise helt komfortabel ut med.

- Jeg vil ikke miste brunfargen min.

- Det vet jeg kjære, men dette er en kun for en «fucking» day. Jeg vil at du skal se på dette annerledes, svarer stjernestylisten.

Se utdrag fra programmet her:

- Overkjørte meg

I ettertid av innspillingen sier Sophie Elise til MinMote at hun følte de britiske stylistene prøvde å overkjøre henne.

- Jeg følte meg hvert fall ikke så bra etterpå og følte at de prøvde å overkjøre personligheten min og min historie litt. Som om jeg må se ut på en viss måte for å bli tatt seriøst noe jeg har bekjempet lenge. Jeg trodde, og håpet, at de ville omfavne den delen av meg og heller kle meg etter min stil, men med en liten «input» istedenfor å gjøre meg til en annen, sier hun og fortsetter:

ERFARNE: Susannah Constantine og Trinny Woodall har figurert på norske TV-skjermer i flere år og har hjulpet norske damer med stil og selvbilde. Foto: Trond Solberg / VG

- Jeg husker de som var backstage ropte; «HVORFOR er hun enda så brun? Har dere ikke skrubbet henne?» Men jeg hadde jo ikke spraytan, jeg var bare så brun og de kalte det stygt. Det var fælt, forteller Sophie Elise til MinMote.

Les også: Slik unngår du selvbruningstabbene

Beklager

Bloggeren understreker at hun likevel synes det var morsomt å delta i programmet, men at hun ikke ville ha vært med igjen.

- Jeg hadde en fin dag med de andre deltagerne, og oppbyggingen frem til de siste timene før jeg gikk på scenen var fine. Produksjonsteamet var også veldig hyggelige og jeg fikk litt trøst etterpå for mine overfladiske reaksjoner.

Kommunikasjonsrådgiver i Discovery Networks Norway, Guro Krossen, sier til MinMote at det kan virke som at produksjonsteamet har vært litt utydelige med tanken på hva Sophie Elise gikk til.

- I så fall må vi bare beklage. Trinny og Susannah har en særegen og direkte stil, og vi forstår at det kan bli litt mye for enkelte. De var i hvert fall veldig imponerte over alt Sophie Elise har oppnådd, og de sier selv – i programmet – at Sophie Elise er et forbilde for unge jenter.

Programmet sendes i kveld på FEM kl 21.00.

Publisert:

Finn mer innhold om: