Hertuginne Kate eide BAFTA-festen i Alexander McQueen

TRENDY: Moteprinsessen Kate kjørte på med bare skuldre på den røde løperen før British Academy of Film and Television Arts, mesn prins William gikk for en klassisk smoking.

Hertuginne Kates favorittdesigner fikk ny tillit under den BAFTA-utdelingen. 

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Og det er ikke rart å skjønne at den motebevisste hertuginnen stadig vekk sverger til erkebritiske Alexander McQueen - det slår jo aldri feil. Det gjorde det heller ikke da Kate ankom den røde løperen foran Royal Albert Hall i London søndag kveld.

BLOMSTERPIKE: Hertuginne Kate strålte i tidsriktig blomsterprint.

Få også med deg: Hertuginne Kate overrasket i sesongens trendplagg

Se også siste epiode av Trendguiden her:

Hertuginne Kate hadde valgt en trendy ballkjole med «off shoulder»-snitt og feminint blomsterprint. Et silkebånd fremhevet midjen, mens skjørtet var fullt av bevegelse og volum. Et par gigantiske diamanter i ørene gjorde antrekket komplett.

Vel inne i salen tok Kate og prins William plass på første rad, hvor den store kjolen akkurat fikk plass i kinostolen.

NYHETER

KATE FÅR ÆREN FOR ALEXANDER MCQUEEN-SALGSBOOST

BALLKJOLE: Hertuginnens kjole fikk så vidt plass i stolen.

Alexander McQueen-designer Sarah Burton er en gammel favoritt hos den britiske hertuginnen, og står bak et utall av Kates mest omtalte antrekk - inkludert brudekjolen. Mest kjent er hun for sine stilrene kåper i hvitt og rødt, for ikke å glemme elegante aftenkjoler som den Kate bar på BAFTA-utdelingen.

Burton og Alexander McQueen sto også bak et av antrekkene på hertugparets India-tur, hvor Kate ble hyllet verden over for sin stilsans.

Publisert:

Finn mer innhold om: