Påskespalten: Elisa Mollatt

Elisa Mollatt

– Det er vel så viktig å pynte seg for seg selv som for andre, og jeg tror, helt oppriktig, at det bidrar til å løfte både humøret og selvfølelsen, sier markedssjef i byTiMo, Elisa Mollatt. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Elisa Mollatt

Elisa Mollatt. Foto: Privat

Elisa Mollatt

Elisa Mollatt. Foto: Privat

MinMote har bedt en rekke kule damer om å dra oss gjennom påskeferien deres, som for mange blir annerledes også i år. Og hvilke vårkjøp står øverst på ønskelisten? Først ut er byTiMos Elisa Mollatt.

– Vi har levd under strenge restriksjoner i over ett år nå – hvordan går det med deg?

– Åh, med meg går det bra! Vi var så heldig å få en liten baby 26. mars i fjor så har hatt mye å drive med i tillegg til en hektisk nonstop jobb har jeg hatt hendene fulle. Pandemi til tross var 2020 et fantastisk år for byTiMo; et spennende og lærerikt år som ga gode resultater!
– Har du gjort noen grep i hverdagen, store eller små, for å ha det bra?
– Jeg er opptatt av å pynte meg, selv om jeg bare er hjemme. Dette kan så klart falle ut til tider, men overall prøver jeg å holde en rød tråd. Det er vel så viktig å pynte seg for seg selv som for andre, og jeg tror, helt oppriktig, at det bidrar til å løfte både humøret og selvfølelsen! Noen dager er det bare maskara, andre dager er det kjole og fine sko, alt etter humøret så klart!

HJEMMEKONTOR: Å pynte seg for seg selv kan utgjøre den lille forskjellen på humøret, sier Elisa Mollatt. Foto: Privat

– Hva er planene for årets påskeferie?
– Vi skulle jo egentlig på hytta med hele familien, men det blir jo litt annerledes nå! Blir nok litt mer bypåske og litt mindre fjell, men det er jo deilig det og. Ser for meg dager på balkongen med planting av blomsterkasser i år. Så blir det vel mye tur ute med venner!

– Hvordan skal du sikre påskestemningen i år?
– Aperol, appelsin, vårblomster og Kvikk Lunsj i solsteiken! Funker like bra på balkongen som i skisporet. Påskestemning får vi uansett!
– Go to-skjønnhetsprodukt (som ikke er sponset eller et reklamesamarbeid) denne våren?
– Jeg gleder meg skikkelig til å teste «Nannette de Gaspé»-maskene denne påsken, det skal visstnok være litt som mesoterapi, bare gjort hjemme, og det kan jeg jo like!

– Ellers er et deilig go-to produkt for meg «over night»-produkter, og ansikt og hårmasker du sover med over natten. Jeg liker at hud- og hårpleie er minst mulig stress, og da er det jo digg at produktene kan virke mens man sover. Nå for tiden bruker jeg Keune So Pure Moisturizing Overnight Repair for håret, den er superdigg!
– Hva er ditt beste påskeminne?
– Påske for meg er vel som for mange andre skiturer, Kvikk Lunsj, Solo og fjell. Men påsken 2020 kommer jeg nok aldri til å glemme, da vi akkurat hadde fått lille Clara midt i en pandemi og lockdown i Oslo. Også elsker jeg å male egg!
– Hvilke solbriller går du for i vår?
– Er helt forelsket i et par fra Dior jeg fant i skapet på Luck Oslo for litt siden. Deilig 70-talls vibe og jeg blir glad hver gang jeg tar de på meg!

– Har corona gjort at du har fått noen nye hobbyer eller rutiner?
– Kan vel si at jeg har blitt ekstremt mye flinkere til å vaske hender hele tiden, hehe. Jeg har dessverre ikke vært den som hverken har fått inn nye trenings- eller sunnhetsrutiner; jeg får skylde på baby-boblen der.
– Hvis det er ett plagg du skal gå til innkjøp av denne våren, hvilket er det?
– Tror jeg skal unne meg et par nye loafers, like fint til jeans, hjemme som til kjole! Kanskje et par i brunt semsket skinn fra Khaite.

SPRING FLING: Broderte blomster, pasteller og vintagesmykker er noe av det som preget vårgarderoben til Elisa Mollatt. Foto: Privat

– Hvilken bok, serie eller podkast anbefaler du?
– For tiden hører jeg mye på «Drivkraft» av NRK også elsker jeg «Creative Conversations med Suzy Menkes» som tar for seg mange ulike klesdesignere, hun er jo helt fantastisk og så gøy å høre på, sier Mollatt og fortsetter:

HJEMMEPÅSKE: I år blir påskefjellet byttet ut med ferie hjemme på St. Hanshaugen Oslo. Aperol og planting av blomster på balkongen og familietid er fint det og. Foto: Privat

– Generelt liker jeg å høre på podkaster for å lære nye ting, om det er innenfor mitt fag eller noe annet, så er det en fin ting å ha på i bakgrunnen. Jeg gleder meg også til Jo Nesbø sitt nye lyddrama, «Sjalusimannen». Av bøker og serier så er jeg alltid fan av en god påskekrim, og det blir gjerne flere rundt påsken! Elsker britiske, og om det både er periode- og kostymedrama er det ekstra gøy.

– Hva vil helst finne i påskeegget?
– Ansiktsmasker, vin og marsipan, da kommer jeg langt.

Publisert: