Glastonbury-festivalens best kledde

IT-FAKTOR: Alexa Chung kan kunsten å kombinere - her matcher hun en liten paljettkjole med denomjakke, gummistøvler og rufsete hår. Foto: Getty Images
IT-FAKTOR: Alexa Chung kan kunsten å kombinere - her matcher hun en liten paljettkjole med denomjakke, gummistøvler og rufsete hår. Foto: Getty Images

Glastonbury-festivalen byr alltid på festivalmote av ypperste kvalitet - også i år. Her er MinMotes favorittfashionistaer fra Glastonbury gjennom tidene.

Trenger du inspirasjon til den norske festivalsommeren, kan du egentlig bare glemme Coachella - som tross alt holdes i brennhete California. Britiske Glastonbury er hakket kaldere, mindre påtatt og strengt tatt mye kulere, så når MinMote skulle finne bildene av årets best kledde, ble vi rett og slett inspirert til å ta et dypdykk i arkivet.

Mer inspirasjon?Her har du seks kupp til festivalsommeren.

Det er nemlig gjerne de samme kjente ansiktene som eier Glastonbury-området; Blant annet superstjerne Kate Moss, it-jenta Alexa Chung og den litt mindre kjente, men desto råere eks-prinsekjæresten Cressida Bonas.

Få også med deg:Fem trender du kan legge igjen hjemme.

Derfor: Med antrekkene fra i år friskt i minne, har MinMote listet opp de best kledde festivalgjengerne noensinne - se og bli inspirert!

Alexa Chung

Modell, programleder og it-jente Alexa Chung trår sjeldent feil når det kommer til laidback festivalstil. I år gikk hun for Hunter-støvler til både kjole og denimshorts - vi digger særlig kontrasten mellom glitrende minikjole og gjørmete støvler. Støvlene har forøvrig vært en festivalfavoritt i mange år, etter at Kate Moss brukte dem på nettopp Glastonbury for snart ti år siden.

Kate Moss

Kate Moss ser alltid fantastisk ut, og det gjelder selvsagt også på festival. Selv om supermodellen ikke deltok på årets musikkfestival, er hun en av de åpenbare festivalfashionistaene. Blant favorittantrekkene våre er det med lakkbukser fra 2007, for ikke å snakke om genserkjolen hun kombinerte med Hunter-støvler og skinnjakke i 2005 - det kunne funket like bra i dag!

Cressida Bonas

Cressida Bonas er kanskje mest kjent som av-og-på-kjæresten til prins Harry - men også for sin fantastiske - men aldri påtatte - klesstil. Under årets Glastonbury-festival gikk Bonas for en stripete jumpsuit, støvler og caps bakfrem. I 2013 hadde Bonas på seg snekkerbukse, hvite sneakers og det som to år etter ble «hovedstadens trendsveis», samt snekkerbukser - et plagg som har gjort supercomeback denne våren.

Cara Delevingne

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Moteverdenenes «enfant terrible» har en røff og fargerik stil, som passer perfekt på festival. Legg dessuten merke til Cara og Kendall Jenners BFF-t-skjorter på Instagram-bildet - vi vil også ha!

Sienna Miller

Hatt, boots og flere lag med klær; Skuespiller Sienna Miller vet nøyaktig hvordan en skal kle seg til en hel dag på festival. Miller var ikke å se under årets festival, men har sett såpass kul ut de andre gangene hun har vært med, at hun er en selvfølge på vår liste.

Les også:7 grunner til at vi aldri glemmer Sienna Millers Cannes-garderobe.

Hvordan var din opplevelse i dag?