Dette er Meghans nye garderobefavoritt

PÅ REISE: Hertuginne Meghan har i de siste to ukene vært på reise i Sør-Afrika. Foto: REUTERS/Chris Jackson/Pool

Hertuginnen (38) elsker skjortekjolen.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Hertuginnen og prins Harry har de siste ukene vært på reise i Afrika, hvor Meghan har hatt på utallige flotte antrekk.

Hertuginne Meghan har tidligere fått skryt for reisegarderoben i Sør-Afrika, da hun hatt fokus på mer bærekraftig design og gjenbruk.

Hertuginne Meghan har også hatt fokus på å ha lite prangende klær og smykker på turen, og har til og med tatt av seg gifteringen.

Et av plaggene som har vært en gjenganger er den praktiske skjortekjolen. 38-åringen har nemlig hatt på seg fire forskjellige skjortekjoler de siste ukene.

Magasinet Cosmopolitan skriver at «ingen kler seg så jordnært som hertuginnen av Sussex» og peker da spesielt på skjortekjolen som både er avslappet og trendy.

KLASSISK: Hertuginne Meghan i en hvit skjortekjole og beige pumps. Foto: Doug Peters/ Pa Photos

Da hun var i Johannesburg onsdag formiddag gikk hun for en hvit skjortekjole med knyting i midjen. Hun kombinerte det med løse krøller, rød ørepynt og et par klassiske, beige pumps. Senere samme dag skiftet hun til nok en kjole i samme stil – nemlig en beige trench-kjole fra House of Nonie med knyting i midjen som også var uten ermer. Hun beholdt de samme skoene på, men hadde satt opp håret i en løs topp.

JAKKEKJOLE: Hertuginne Meghan i en beige trench-kjole. Foto: Dominic Lipinski/Pool via REUTERS

Da hun skulle være med i paneldebatt om vold for en veldedighetsorganisasjon i Johannesburg gikk hun nok en gang for skjortekjolen. Denne gangen er grønn variant som rakk henne til over kneet fra merket Room 502. På føttene hadde hun et par sorte pumps.

AVSLAPPET OG TRENDY: Skjortekjolen passer til utallige anledninger. Her skal hun delta på en paneldebatt om vold. Foto: EPA/MARK LARGE

Meghan gikk for en blå skjortekjole da hun besøkte museet District Six i Cape Town. Det var ikke første gang hun hadde på seg den kjolen – hun hadde den også på seg da hun besøkte Tonga i fjor. Hun kombinerte kjolen med et par espadrillos-sandaler og håret var utslått med myke krøller.

GJENBRUK: Hertuginnen ankommer museet District Six i en blå skjortekjole som hun har brukt ved en tidligere anledning. Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos
TILBAKEBLIKK: Hertuginne Meghan i den samme kjolen da hun besøkte Tonga i fjor. Foto: Kirsty Wigglesworth/ Pa Photos

Da Meghan besøkte den eldste moskeen i Cape Town, Auwal Masjid, hadde hun på seg en fotsid, olivengrønn skjortekjole fra Staud. Kjolen er ifølge merket selv laget av resirkulert nylon. Hun hadde også kledd seg etter anledning med et sjal på hodet. På føttene hadde hun et par beige, flate skinnsko.

GRØNT ER SKJØNT: Hertuginne Meghan i en olivengrønn skjortekjole. Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos

Skjortekjolen er ikke en splitter ny favoritt for Meghan, hun hadde blant annet på seg en variant i denim tidligere i år som ble utsolgt på flekken.

Publisert: