Mote-bestemoren Baddie Winkle: – Jeg har alltid kledd meg ungt

VERDENS ELDSTE INFLUENCER?: Baddie Winkle har 3,8 millioner følgere på Instagram. Foto: AFP

Med fargerike antrekk, magetopper og knæsj leppestift beviser det 90 år gamle Instagramfenomenet Baddie Winkle at stil ikke har noen alder.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Det var barnebarnet til Baddie Winkle som gjorde at hun fikk øyene opp for Instagram. Hun la ut et bilde av bestemoren ikledd en kort denimshorts, T-skjorte med batikkmønster og sokker med cannabis-mønster – et antrekk man sjelden ser på en dame som ble født i 1928. Etter det har 90-åringen fått 3,8 millioner følgere hvor hun legger ut bilde av sine mange kreative og fargespreke antrekk.

– Jeg har alltid kledd meg ungt, men var nok ikke helt klar over det før jeg fikk Instagram. Instagram hjalp meg å finne stilen min enda mer, sier Winkle i et intervju med ManRepeller.

Motenettstedet som beskriver henne som «internett sitt svar på på glede og selvtillit i en tidsepoke som er definert av presset om å få huket av på alle de riktige boksene».

Stil over 70
NYHETER

7 stilikoner over 70 år du må vite om

Baddie Winkle forteller at hun siden hun var tenåring har eksperimentert med klær og at hun alltid har elsket farger.

– Jeg tror det å kle seg morsomt har fått meg til å føle meg bedre. Du vet, jeg er 90 år gammel. Jeg vet det i hodet mitt, men jeg vet ikke hvordan man egentlig skal føle seg når man er 90. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg annerledes enn noen som er 30. Jeg er bare meg selv hver dag. Jeg vet ikke om noen annen måte å være på.

90-åringen er ikke fremmed for magetopper, korte skjørt, knæsj leppestift og lekne mønstre. Hennes unike stil har blant annet landet henne et samarbeid med Sephora og hun kan regnes som en av verdens klart eldste influencere.

Baddie Winkles beste stiltips til den yngre generasjonen er å prøve nye ting, for du vet aldri hva du vil føle seg vel i. Og hun har selvfølgelig ikke noe tro på at man skal kle seg etter alderen sin.

– Ikke bry dere om alder – jeg tror ikke på alder. Hvis du føler deg som 25 men du er 50, så kler du deg som om du er 25. Alder er kun et tall, jeg tror virkelig på det.

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER?

Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM for å få daglige oppdateringer og inspirasjon!

Publisert: