Kate shoppet for over 1. mill. i 2019

KONGELIG STILIKON: Hertuginne Kate har en eksklusiv garderobe mange lar seg inspirere av. Foto: Doug Peters/EMPICS/Pa Photos.

Hertuginnen (37) har mildt sagt oppdatert opp garderoben i året som gikk.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Det er den britiske avisen Daily Mail som har gått igjennom de nye tilskuddene i hertuginnens garderobe.
For å sitere avisen: Du trenger litt av et budsjett for å kle deg som en hertuginne.
Selv om Kate har blitt sett i flere budsjettantrekk – for eksempel den kule blomsterkjolen eller øredobbene til 16 kroner – så har hun også blitt sett i flere nye luksusantrekk.
Fikk du med deg? Se hertuginne Kates stilforvandling

Avisen har regnet ut at hertuginnen har brukt minst 1,1 millioner kroner på klær og tilbehør i året som har gått. Men dette er også året hvor hun har brukt mer gjenbruk enn tidligere.

Prisene er et estimat. Det er ikke kjent om hertuginnen betaler full pris for sine antrekk.

ÅRETS DYRESTE: Ifølge Daily Mail er dette Kates dyreste antrekk fra 2019. Kjolen er fra Alexander McQueen. Foto: Doug Peters/Pa Photos.
NYHETER

Kate med prinsesse-øyeblikk på BAFTA

I 2017 var prisen for hertuginnens nye klær på hele 1,3 millioner kroner, mens det i 2018 skal ha vært på 788.000 kroner.

Videre skriver avisen at Kates stil har endret seg i takt med at hun nå samarbeider med den tidligere Vogue-redaktøren Virginia Chadwyck-Healey som stylist.

LUKSUS: GLAM: Hertuginne Kate i en uvanlig glamorøs kjole fra Alexander McQueen under kongelig forestilling. Foto: Doug Peters/Pa Photos.
KONGELIG BUDSJETTFAVORITT: Kate har blitt sett i flere budsjettplagg fra svenske & Other Stories. Foto: Matt Porteous/Kensington Palace via AP.
LUKSUSVESKE: Håndvesker som denne fra Chanel er med på å dra opp budsjettet. Foto: Doug Peters/Empics.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.