Filmfestivalen i Cannes: De lekreste antrekkene

SPESIALLAGET: Norske Renate Reinsve bar en helt spesiell kjole fra Louis Vuitton da hun mottok prisen «Beste kvinnelige skuespiller».

Stjerneskuddet Renate Reinsve fikk spesiallaget antrekk av Louis Vuitton. Se de beste antrekkene fra filmfestivalen i Cannes her.

Publisert:

Årets filmfestival i Cannes har gitt oss nok rød løper-påfyll slik at vi i hvert fall holder til Emmy-utdelingen i september.

Stjerner som Bella Hadid, Tilda Swinton og Rosamund Pike hadde alle tatt turen til ferieparadiset i Frankrike får å se på noen av årets store filmsnakkiser.

Vi har derfor samlet de ti av de beste antrekkene fra filmfestivalen 2021.

KJENDIS

Cannes-øyeblikk: Undertøy, prinsesser og couture

Vant gjev pris

Renate Reinsve, som spiller hovedrollen Julie i den norske filmen «Verdens verste menneske», har de siste dagene blitt omtalt som «europeiske Dakota Johnson» og spås en lovende karriere. Det hele toppet seg da Reinsve fra Solbergelva i Drammen stakk av med den gjeve prisen «Beste kvinnelige skuespiller».

KLEDD I LUKSUS: Kjole, sandaler og smykker fra Louis Vuitton. Ring i hvitt gull og armbånd i hvitt gull med diamanter fra Louis Vuitton High Jewelry Collection.

Skuespilleren måtte tørke noen tårer fra kinnet idet hun mottok anerkjennelsen. Iført en glitrende kreasjon fra Louis Vuitton strålte hun som den stjernen hun er.

Motehuset bekrefter ovenfor MinMote at kjolen er spesiallaget, og ikke en del av en kolleksjon.

– Den er brodert med perler og krystaller, forteller PR-direktør i Louis Vuitton, Benjamin Cercio.

Smykkene er fra det franske motehuset sin High Jewelery-kolleksjon, og består av hvitt gull og diamanter.

I løpet av oppholdet i Cannes har skuespilleren ikke bare sperret opp øynene til filmelskere verden over, men motebransjen har også lagt merke til stjerneskuddet fra Norge.

På den røde løperen i Cannes har vi sett Reinsve i både Dior og Louis Vuitton. Til MinMote forteller skuespilleren at det har vært en vill opplevelse at motehusene ønsker å se henne i deres klær.

– Det er jo mer enn klær – det er store designere, kunstnere som har laget disse antrekkene. Jeg har følt meg veldig fin.

Men det var altså Louis Vuitton og deres sjefdesigner Nicolas Ghesquière som fikk æren av å kle opp prisvinneren denne julidagen i Cannes. Han tok, som mange andre, til Instagram for å gratulere Reinsve med utmerkelsen. Med klappe-emojier og et rødt hjerte hyllet han den norske skuespilleren på sin Instagram-story.

Motehuset Louis Vuitton har også lagt ut noen eksklusive bilder av skuespilleren iført kjolen mens hun poserer på en stabel av Louis Vuitton-kofferter (se bilde over).

KJENDIS

Er Renate Reinsve motebransjens nye favoritt?

Cannes’ best kledde

En tilstelning som filmfestivalen i Cannes byr alltid på noen fantastiske antrekk. I år var intet unntak. Renate Reinsve var nemlig i svært godt selskap på Cannes-løperen i år.

Her er ti av de beste antrekkene fra årets filmfestival:

RETT FRA CATWALKEN: Denne kjolen fra Schiaparelli Haute Couture må ha vært en av filmfestivalens mest spesielle. Bella Hadid har fått stor oppmerksomhet for antrekket.
CHIC: Tilda Swinton i en enkel kjole fra Chanel. Du ville kanskje ikke først og fremst tenkt på denne kjolen som en rød løper-kjole, men som den funket i Cannes!
SØTT ØYEBLIKK: Tilda Swinton og Timothée Chalamet spiller i filmen «The French Dispatch» sammen. Her holder de hender på vei til premieren i Cannes. Swinton i sett fra Haider Ackermann og Chalamet i dress fra Tom Ford.
DENIMDRØM: Den franske skuespillerinnen Marion Cotillard serverte vakre antrekk på løpende bånd. Denne denimdrømmen signert Chanel sto i fin kontrast til alt glitter og strass som ellers struttet ned den røde løperen.
LADY IN RED: Rosamund Pike i knallrød tyllkjole fra Dior.
FILMSTJERNE-SNURR: Renate Reinsve i kjole fra Dior under verdenspremieren av filmen «Verdens verste menneske».
BLOMSTRET: Sharon Stone i lang kjole av tyll og fargerike blomster fra Dolce & Gabbana.
DET LILLE EKSTRA: Mati Diop i en tettsittende, svart kreasjon fra Bottega Veneta med dusk-detaljer på knærne.
WOW: Carla Bruni i elegant kjole fra Celine. Dette er en innertier, spør du oss.
Publisert: