MinStil: Rune J'Atoche

Rune J'Atoche liker kombinasjonen mellom det maskuline og feminine.

I spalten MinStil snakker MinMote med velkledde og inspirerende folk om klær og stil. Vi har allerede tatt en prat med blant andre ANDERS GRAN, MARIE MURSTAD og ANNIKEN JØRGENSEN.

24-åringen har bakgrunn fra Peru, og har vokst opp på Romsås. Til daglig jobber han på Æra Fashion på Gardermoen, og holder på med styling når det lar seg gjøre.

– Jeg er veldig glad i å uttrykke meg kreativt. Utforske nye steder, lage mat og ta bilder. Jeg er en veldig spontan person, så pleier vanligvis å si ja til det meste, sier han.

– Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Stilen min er litt vanskelig å definere. Jeg vet ikke selv hva jeg skal kalle stilen min for. Jeg kan ha et hint av det maskuline og det feminine. Elsker farger, men kan være monokrom den andre dagen. Kan ha en klassisk look den ene dagen og mer street den andre. Jeg liker å tilpasse meg til områdene og miljøene jeg befinner meg i.
Les også: Kule sneakers som holder hele høsten

– Hvilke nøkkelplagg finner vi i din garderobe?

– Jeg vil si at blazere er alltid er et nøkkelplagg jeg har i garderoben, men i det siste har jeg også fått sansen for ullvester og cardigans.

– Ditt beste second hand/vintage-kupp?

– En YSL vintage-blazer som Nnenna Echem spottet for meg i Paris.
Les også: Fine blazere i butikk nå

– Hva står øverst på ønskelisten akkurat nå?

– Av en eller annen grunn så liker jeg smileys, så Ganni-vesken med smiley.

– Ditt beste skjønnhetstips?

– Drikk masse vann, husk å rense huden din før du legger deg, en god natt søvn vil du takke deg selv for senere i livet. Og ikke glem å rense huden når du våkner også.

– Du har totalt kleskrise, hva gjør du?

– Oversized blazer, hvit T-skjorte og en jeans med noen par boots og solbriller.

Eller all black. Solbriller er must.

– Har du et favorittplagg i klesskapet?

– Det er faktisk en vinterjakke fra Stand Studio.

– Hvilke bærekraftige valg gjør du i garderoben?

– Om jeg absolutt må kjøpe et nytt plagg, så liker jeg å sørge for at dette plagget kan brukes i flere sammenhenger. Ellers så tar jeg bevisste valg hvor jeg bruker pengene mine. Utenom dette er jeg veldig glad i vintageshopping.

– Hvilke trender har du troen på akkurat nå?

– Jo større, jo bedre. Oversized is the new black.

KREATIV: J'Atoche har malt bildet selv.
KREATIV: J'Atoche har malt bildet selv.

– Har du noe du alltid er på jakt etter?

– Jeg er alltid på jakt etter den perfekte vintagebuksen, eller generelt bukser. Jeg er ikke den høyeste på denne jord så de fleste buksene blir for lange for meg, så det blir alltid å klippe den nederst. Dette er noe jeg elsker å gjøre på alle jeansene mine, ellers må jeg alltid sende buksene mine til en skredder for å få lagt dem opp. Blazere er jeg også alltid på jakt etter.

– Hva ser vi deg aldri i, og hvorfor ikke?

– Stramme klær. Elsker å være komfortabel i det jeg går i tilfelle jeg skal spise noe god pasta eller pizza. Men brått så ser man meg gå i stramme klær en dag. Noe jeg har lært gjennom årene er at man aldri skal si aldri til noe, i tilfelle man plutselig får sansen for det igjen. Men foreløpig er stramme klær en «no for me».

– Ditt aller beste motetips?

– Ikke vær redd for å eksperimentere, lek med farger og mønstre. Lag på lag er gøy. Det er sånn man lager nye trender. Ikke vær redd for å gjøre feil. Så lenge man matcher to av tingene du har på deg så får du alltid noe kult. Det er sånn jeg tenker når jeg styler meg selv.

Følg @MINMOTE på Instagram for hyppige oppdateringer og inspirasjon.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?