Kim Kardashians lillesøster sjokkerte i vågal kjole

Kendal Jenner

Modell og reality-stjerne Kendall Jenner (18) skapte sjokkeffekt på prisutdeling i en kjole med skyhøy splitt.

Oda Marie Midbøe
Publisert:
Kendal Jenner

SKYHØY SPLITT: Kendal Jenners kjole hadde splitt helt opp til hoftepartiet. Foto: Getty Images

Kendal Jenner

VÅGALE SØSTRE: De to lillesøstrene til Kim Kardashian valgte begge oppsiktsvekkende antrekk da de to var verter for «MuchMusic Video Awards» natt til mandag norsk tid. Foto: Getty Images

De yngste Kardashian-søstrene, Kendall (18) og Kylie (16) Jenner, var programledere for «Much Music Video Awards» (MMVA) natt til mandag norsk tid. Selv om en rekke store artister gjestet tilstelningen, var det Kendalls kjole som havnet i oppmersomhetens sentrum da de to reality-søstrene viste seg på den røde løperen i forkant av prisutdelingen.

Vågalt klessvalg

18-åringen var iført en kjole fra designeren Fausto Puglisi, i hvit crêpe med utsmykninger. De to skyhøye splittene på kjolens frontparti viste modellens hofteben, og avlørte at hun hadde droppet undertøyet for anledningen. På sosiale medier som Twitter er meningene delte om kjolevalget. Mens flere mener 18-åringen ser fantastisk ut, påpeker flere at at kjolen er svært dristig og et veldig risikabelt klesvalg.

Motenettstedet Huffington Post skriver at de digger Kardashian-søsterens inntog i motebransjen og forvandlingen til sexy modell, men at denne kjolen bare er et steinkast unna en stor kleskrise på den røde løperen.

Hva synes du om kjolen? Avgi din stemme lenger nede i saken!

Dristig storesøster

Storesøster Kim Kardashian har blitt kjent for å sjokkere med avslørende antrekk. Senest denne helgen var hun antrukket i en fullstendig gjennomsiktig topp da hun så ektemannen Kanye West opptre på Bonnaroo-festivalen i Teennesse natt til lørdag.

Nå ser det ut til at flere av de yngre Kardashian-søstrene følger i samme fotspor som den nygifte reality-stjernen. Selv om Kendall skapte mest blest på prisutdelingen, var også hennes lillesøster Kylie (16) antrukket i et dristig antrekk - den oransje og utsmykkede kjolen hadde flere gjennomsiktige partier.

Kendall Jenner debuterte som catwalk-modell under moteuken i New York, da hun gikk visning for kjendisdesigner Marc Jacobs. Hun har også blitt avbildet i en moteserie i det anerkjente magasinet Vogue denne våren.

DRISTIGE: Kendall (18) og Kyle (16) Jenner valgte begge avslørende design da de var programledere for MMVA-utdelingen natt til mandag. Foto: Getty Images
SPLITT TIL MAGEN: Kendall Jenners kjole avslørte at reality-stjernen og modellen hadde droppet undertøyet for anledningen. Foto: Getty Images
RISIKBABELT KJOLEVALG. Kendalls kjole var svært avslørende på frontpartiet, noe flere motenettsteder har påpekt. Foto: Getty Images
Publisert: