Sjekk Mette-Marits trendy budsjettjakke

FARGERIK: Mette-Marits bouclé-jakke får ros av både den svenske og norske motepressen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Kronprinsesse Mette-Marit (42) vakte oppsikt over landegrensene i en fargerik statementjakke fra kjedebutikken Zara.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Da kronprinsesse Mette-Marit ankom Litteraturhuset tirsdag kveld var hun iført en oppsiktsvekkende bouclé-jakke fargerikt mønster og svarte og hvite ruter i kantene. På ryggen, ermene og i fronten er det brodert med tykk tråd og messingfargede paljetter.

STATEMENT: Mette-Marit dukket opp i jakke fra Zara under et møte på Litteraturhuset i forbindelse med kvinnedagen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Jakken, som også har blitt lagt merke til av den svenske motepressen, er fra den spanske kjedebutikken Zara, og koster 999 kroner i nettbutikken.

- Terningkast seks

MinMote-leder Martine Lunder som tidligere har kritisert kronprinsessens luksusgarderobe, roser budsjettjakken.

- Wow, så utrolig kult at kronprinsessen viser at hun kan være trendy uten å gå i svindyrt italiensk design! Denne jakken er «spot on» i trendbildet denne våren og full av freshe farger - det kler Mette-Marit virkelig. Hun får terningkast seks av meg. Mer av dette!

Mette-Marit matchet statementjakken med svarte, klassiske bukser og en hvit silkeskjorte. Under armen hadde hun er clutchveske designet av norske Eva Emanuelsen.

Det utslåtte håret var karakteristisk stylet i naturlige bølger, og øyensminken var markert med skygge og eyeliner.

Kjedefan

Til tross for at kronprinsesse Mette-Marit har en garderobe full av luksusplagg fra verdens fremste designerne, har hun også flere ganger vist seg i «it»-plagg fra kjedebutikker som H&M og Zara.

Hvem glemmer vel tweed-genseren fra Zara i 2011 som etterhvert bare gikk under navnet Mette-Marit-genseren? Eller den hvite H&M-kjolen som kronprinsesse Mary av Danmark også har i garderoben.

Det siste året har også kronprinsessen i større grad enn før satset på gjenbruk og vist seg i «gamle» antrekk fra garderoben.

Publisert:

Finn mer innhold om: