Taylor Swift kåret til verdens mest sexy kvinne: Fem hotte Insta-øyeblikk

PRISVINNENDE: Taylor Swift vant nylig åtte priser under BIllboard Music Awards. Foto: NTB scanpix

Taylor Swift (25) troner øverst på Maxims liste over verdens mest sexy kvinner.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det var magasinet Maxim som nylig listet opp countrystjernen som verdens mest sexy kvinne. Swift danker ut 99 andre kjendiskvinner som enda ikke er navngitt.

- Veldig sjokkert over førsteplassen i Maxims mest sexy-sak. Tusen takk! Skriver Taylor Swift på Instagram.

25-åringen var ikke å se på listen i fjor da Victoria's Secret-modellen Candice Swanepoel gikk av med seieren. Scarlett Johanson, Katy Perry og Jennifer Lawrence har tidligere vært listet høyt.

- Dette er veldig hyggelig og virkelig et stort kompliment. 2015 har hittil vært mitt favorittår. Albumet ble laget akkurat slik jeg ville, musikkvideoene, turneen - jeg er så stolt over hvordan alt ble til. Og midt oppi alt er denne kåringen en kjempefin feiring av året, utdypet Swift til magasinet da kåringen ble kjent.

Artisten har flere ganger imponert med det ene sexy antrekket etter det andre, og har flere ganger blitt kåret til «best kledd» på ulike motearrangmenter. De siste årene har Swift gjort rød leppestift og kort bob-frisyre til sitt varemerke, og ser mer fransk chic ut enn noensinne.

Les også:7 gode grunner til å bruke fargesterk leppestift

MinMote har samlet de fem hotteste Instagram-bildene til Taylor Swift fra 2015:

untitled link

Gjennomsiktige plagg, og ikke minst en hvit blondekjole er det hotteste du kan kle deg i denne sesongen, men passer dog ikke for de aller fleste.

Her er åtte lekre kjoler som ligner!

untitled link

Selv om Taylor nå kobles til DJ-en Calvin Harris, har hun og Sam Smith er nært vennskap. Begge to fikk gjeve priser under ELLE Style Awards tidligere i år, og tok dette sexy bildet som en markering.

untitled link

Hvorfor ikke invitere med seg band-venninnene sine på turné? Det var akkurat det Swift tenkte også da hun spurte om Haim-søsterne ville varme opp for henne på den kommende «1989»-turneen senere i sommer. Her poserer den kule venninnegjengen på en yatch på Maui på Hawaii.

untitled link

Som mange vet er det kun de hotteste og kuleste artistene som får opptre på Victoria's Secret Fashion Show. Bestevenn med Karlie Kloss eller ei - Swift var selvfølgelig der i fjor og sang to ulike sanger iført minimalt med gjennomsiktige blondeklær.

MinMote.no - Norges største motesideuntitled link

Blant grimaser og screenshottede meldinger fra venner dukket dette freshe bildet opp. Taylor er riktignok kåret til verdens hotteste dame, men mest av alt forbinder vi henne med den søte og yndige 25-åringen hun er.

Publisert:

Finn mer innhold om: