Gravide Kate strålte i knallrødt «femme fatale»-antrekk

FRESH: Hertuginne Kate får skryt på skryt av moteantrekkene sine. Dette klesvalget er intet unntak. Foto: Getty Images

Stiletthæler og kort kjole: Hertuginne Kate har for lengst lagt svangerskapskvalmen bak seg, og stråler mer enn noensinne.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det er ingen tvil - Hertuginne Katherine av Cambridge stråler som gravid om dagen, og serverer oss det ene moteriktige antrekket etter det andre.

Under et offisielt oppdrag tirsdag denne uken, var den gravide brunetten iført et rålekkert antrekk som garantert vakte oppsikt.

Stiletthæler

Den røde, klassiske kjolen rakk hertuginnen rett over kneet og var signert den britiske designeren Katherine Hooker, og skal ifølge Daily Mail koste rundt 3800 kroner. Hertuginnen gikk for svart tilbehør og hadde tatt på seg høye stiletthæler for anledningen.

Håret var stylet i en elegant hestehale med litt høyde i bakhodet for å skape mer volum. Lengdene på håret var krøllet naturlig, og selvfølgelig hadde hertuginnen markert øynene sine med mørk kajal og skygge. Noe som etterhvert har blitt hennes eget varemerke.

Legger du øyenskyggen riktig?Vi viser deg hvordan proffene gjør det - steg for steg.

Det er ikke akkurat første gangen Kate for skryt for antrekkene sine. Britene forguder hertuginnen og hun blir stadig hyllet for både gravide-stilen og de folkelige budsjettkjøpene sine. Det er kanskje derfor hertuginnenes shoppingkupp har fått kallenavnet «Kate-effekten» - intet mer, intet mindre der altså.

EN KVINNE I RØDT: Selv om designerkjolen hertuginnen hadde på seg var klassisk og tekkelig i snittet, ble den rocka opp av de svarte stiletthælene og den svarte clutchvesken. Foto: Getty ImagesPublisert:

Finn mer innhold om: