Mote

MinSommer: Darja Barannik

@darjabarannik

– NYT! Sommeren er alltid over på et blunk. Gjør det beste ut av situasjonen vi er i, og ikke irriter deg over ting som er utenfor din kontroll, er Darja Barannik (29) sitt beste tips for sommeren i år. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:
@darjabarannik

@darjabarannik

@darjabarannik

@darjabarannik

I spalten MinSommer snakker vi med inspirerende folk om deres ferieplaner, favorittantrekk om sommeren og beste tips til få det meste ut av en sommerferie som kanskje ikke ble helt som planlagt. Her kan du lese SYNNØVE SKARBØS sommertips, Emilie Skolmen sin bobilsommer og nå er det Darja Barannik sin tur.

– Hei, Darja! Hva er planene dine for sommerferien? Hadde du noen planer som ble avlyst?

– Hei! Sommeren blir annerledes i år enn planlagt, naturligvis. Jenteturene jeg hadde planlagt til varmere strøk blir dessverre ikke noe av, men til gjengjeld skal jeg på mange hyggelige hytteturer. Første stopp er Sandefjord med barndomsgjengen min, som jeg gleder meg innmari til. Vi har vært venner i over 20 år og har det alltid så gøy sammen, sier Barannik.

– Deretter er det Tjøme, Kragerø og Lillesand som står for tur, noe som naturlig nok også blir både gøy og koselig. Om været holder seg er det ikke mye annet som slår norsk sommer. Det ser også ut som at det blir en tur på fjellet. Jeg håper også at jeg kan få presset inn en roadtrip til en av de klassiske naturseverdighetene som Norge har å by på.

– Tre ting du alltid pakker med i bagasjen:

– iPhone, leppepomade og solbriller.

– Et godt bok-/podkasttips?

– Akkurat nå leser jeg «The Sleep Revolution» av Arianna Huffington. Dette med søvn finner jeg veldig interessant. Av podkaster hører jeg på alt mulig, fra venninnesnakk til podkaster som gir meg mer påfyll; «The Dailycav NY Times», «BOF», «Oprah’s SuperSoul conversations» og «TED talks» for å nevne noen.

– Ditt beste sommerminne:

– Det spriker fra sommerferier med familien i Brasil – lange slaraffedager på stranden, kokosnøtter, fresh mat og surfing – til sene sommerkvelder i Norge. For ikke å snakke om de utallige jenteturene jeg har vært på i blant annet Sør-Frankrike, Ibiza, Amalfikysten, Palma og Hvar. Det er minner for livet.

– Hvilke hverdagsrutiner dropper du i ferien?

– Alle? Haha. Døgnrytmen forandres, trening blir nedprioritert og jeg lever mye mer i nuet. Gode samtaler og kvalitetstid med familie og venner vil som alltid prioriteres i sommer.

– Hva er ditt ultimate sommerantrekk?

– En lett sommerkjole og sandaler.

– Ditt beste velvære-tips for å føle deg bra?

– Drikke nok vann, gå lange turer og sørge for at jeg får i meg god næring mellom slagene.

– Beskriv den perfekte sommerdagen fra morgen til kveld:

– Nå som Norgesferie står på agendaen må det være å våkne på en hytte, kaste på meg morgenkåpen og hoppe i havet (gjerne naken) etterfulgt av kaffe med havremelk – da får jeg alltid en god start på dagen. Om dagen fortsetter på vannet i båt, på en strand eller på en brygge spiller ikke så stor rolle, men med bakgrunnsmusikk, god mat og gjerne litt rose i glasset. Kvelden ender i godt lag med spill, latter og dype samtaler til solen har gått ned. Og om kvelden avsluttes med natt-/nakenbad så våkner jeg tilfreds dagen derpå.

– Hva spiser du helst om sommeren? Noen spesielle retter eller ingredienser du bare må ha?

– Jeg er altspisende, men i varmen foretrekker jeg smoothie til frokost, en fresh salat til lunsj og alt man kan tenke seg til middag. Gjerne litt av alt! Men, sjømat er en klassiker, som jeg ikke får nok av i sommervarmen. Østers, reker, kreps, hummer og krabbe med hjemmelaget aioli er blant favorittene.

– Hva klarer du deg ikke uten i ferien?

– Familie og venner.

– Hvordan sminker du deg om sommeren?

– Jeg sminker meg ikke med mindre jeg skal noe. Og da bruker jeg flytende produkter, som gir fin og naturlig glød! Delte akkurat en video av det på IG TV.

– Hva er ditt aller beste sommertips?

– NYT! Sommeren er alltid over på et blunk. Gjør det beste ut av situasjonen vi er i, og ikke irriter deg over ting som er utenfor din kontroll (Covid-19, været etc.). Møt familie og venner, og fokuser på å utvikle relasjonene dine.

Publisert:

Les også

  1. KJENDIS

    MinSommer: Emilie Skolmen

  2. KJENDIS

    MinSommer: Synnøve Skarbø

  3. KJENDIS

    MinStil: Noah Vasstrand

Relaterte artikler

KJENDIS

MinSommer: Synnøve Skarbø

KJENDIS

MinSommer: Rikke Mathilde Krefting

KJENDIS

MinSommer: Ida Fladen

KJENDIS

MinSommer: Emma Ellingsen

KJENDIS

Julespalten: Darja Barannik

LIVSSTIL

Min sommerdag: Victoria Nadine

LIVSSTIL

Mine­Sommerperler: Silje Økland