Khloé Kardashian: – Stylister ville ikke jobbe med meg fordi jeg var for stor

BEHANDLET ANNERLEDES: Khloé Kardashian føler at motebransjen og folk generelt ser annerledes på henne etter at hun har tatt av nesten 20 kilo
BEHANDLET ANNERLEDES: Khloé Kardashian føler at motebransjen og folk generelt ser annerledes på henne etter at hun har tatt av nesten 20 kiloBrendon Thorne Getty Images

Den yngste Kardashian søsteren føler både folk og motebransjen ser annerledes på henne når hun nå er 20 kilo lettere. 

Khloé Kardashian (31) åpner opp om hvordan stylister så på henne på en annen måte enn søstrene Kim og Kourtney i nytt intervju med magasinet Harper's Bazaar.

– Til og med på shoots hadde ikke jeg flere alternative antrekk. Det var alltid den typen oppmerksomhet på Kim og Kourtney, men jeg var for mye jobb for stylister eller så hadde de ikke ting i størrelsen min. Jeg var ikke en gang så stor, sier realitystjernen.

Hun forteller at hun fortsatt kun bruker sin faste stylist Monica Rose.

– Da jeg var på mitt største, kom alltid Monica med stativer med klær til meg. Hun sa aldri at hun ikke hadde noe i min størrelse. Andre har faktisk sagt at de ikke kan jobbe med meg fordi jeg var for stor. Det såret meg alltid selvfølgelig, sier hun.

Noen av de samme stylistene tilbyr seg nå å kle Khloé til events, men det er ikke aktuelt.

– Jeg bare «fuck you». Jeg vil ikke belønne dårlig oppførsel, sier hun til magasinet.

Både Harper's Bazaar og Khloe selv har lagt ut bilder av looken på sin instagram. Hun stiller i sort, enkel undertøysinspirert silke kjole med spagettistropper og blonder. Sminken er enkel og nøytral med bronsetoner og nude lepper.

OVERTALT TIL NØYTRAL SMINKE: Khloe Kardashian åpner seg i intervju med Harper's Bazaar
OVERTALT TIL NØYTRAL SMINKE: Khloe Kardashian åpner seg i intervju med Harper's BazaarSkjermdump instagram

Inspirerer til akseptering av egen kropp

Khloé har den siste tiden endret livsstilen sin totalt. Hun har de siste årene gått gjennom et tøft samlivsbrudd med eksmannen Lamar Odom, og har brukt trening som terapi, forteller hun ved flere anledninger i realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Motefest i New York: Kardashianklanen kuppet moteuken

Den siste tiden har Khloé preget blant annet forsiden av Shape magazine, men da var hun ikke fornøyd med looken de valgte til coveret. Hun skrev på sin twitter profil at hun: «skulle ønske de valgte noe annet enn den enkle grå looken».

Kardashian-klanen har alle vært frontfigurer for den formfulle kvinnekroppen. Det har, blant annet, inspirert Demi Lovato til å akseptere sin egen kropp slik den er. Det er også budskapet Khloé vil bringe frem i magasinet.

Den siste tiden har hun også vært aktuell med sin livsstils bok «Strong Looks Better Naked» som skal inspirere andre til å leve sunt, og akseptere seg selv.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?