Prinsesse Sofia strålte i dress og trend-lugg

STILIG TRIO: Prins Daniel, prinsesse Sofia og prins Carl Philip matchet i svarte antrekk på Idrottsgalan i Stockholm.

Dukket opp på galla iført en lekker dress, luksustilbehør og ny sveis.

Malin Gaden
Publisert:

Prins Daniel (49), prinsesse Sofia (38) og prins Carl Philip (43) så ut som en trio tatt rett ut fra en James Bond-film da de ankom årets Idrettsgalla i Sverige.

Mens prinsene gikk for en klassisk galla-look med kjole og hvitt, droppet prinsessen kjolen til fordel for en moderne dress.

DROPPET KJOLEN: Prinsesse Sofia velger gjerne kjole når hun skal på galla, men denne gangen gikk hun for en stilig dress fra det tyske merket Dorothee Schumacher.

Kjolen er et naturlig valg for mange kvinner som skal på galla – og kanskje spesielt for de kongelige.

Selv har prinsesse Sofia valgt dette hver gang hun har deltatt på den svenske idrettsgallaen, så årets valg av dress er derfor et friskt – og kult – pust!

Det som skiller akkurat denne dressen ut fra mange andre, er off shoulder-looken den har. I tillegg er jakken av typen «cropped blazer», noe vi har sett mye av i motebildet den siste tiden.

Den lekre dressen er fra det tyske merket Dorothee Schumacher. Prinsessen toppet det svarte antrekket med pumps som matchet, «Gipsy»-øredobber fra Ole Lynggaard Copenhagen til en verdi av 145.000 kroner og «Knot Minaudiere»-clutchen fra Bottega Veneta. Vesken har en prislapp på 32.000 kroner.

LUKSUSTILBEHØR: Denne clutchen fra Bottega Veneta koster 32.000 kroner, mens øredobbene hennes fra Ole Lyngaard har en prislapp på 145.000 kroner.

For å virkelig få vist frem blazeren hadde prinsessen satt opp håret i en knute. Hun har også startet det håret med en ny sveis, og skaffet seg det som spås å være en av årets store hårtrender!

Flere frisører har nemlig fortalt MinMote at luggen vil være svært sentral i 2023, og at det fint kan skyldes en populær Netflix-karakter.

HEI, SVEIS! Luggen spås å bli en stor trend for 2023.
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.