Tre «baseball»-gensere à la Tone

tone idol

Tone Damli (26) er tilbake på TV-skjermen etter mammapermisjon i et avslappet og trendy antrekk. Med disse tre genserne kan du stjele stilen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
tone idol

Tone Damli dukker opp igjen på skjermen igjen i kveld etter mammapermisjon.Her sammen med Stian Blipp og Kurt Nilsen. Foto: Roy Darvik/TV 2

tone idol

Genser fra Band of Outsiders hos MyTheresa.com, 2470 kr. Foto: Produsenten

I kveldens forhåndsinnspilte episode av «Idol» dukker Tone Damli opp igjen, etter å ha vært borte noen episoder fordi hun midt i innspillingen ble mamma til lille Billie Aaberge Foss (5 mnd).

I sin første «Idol»-episode etter fødselen, stiller Damli i sort skinnskjørt men en sporty genser i ull og lin fra det franske merket Virgine Castaway. Tones «Idol»-stylist Line Langmo forteller til MinMote at genseren koster rundt tusenlappen, men at hun mener den lett kunne blitt tatt for å være langt mer eksklusiv.

Les også:Slik får du gravide Tones «Idol»-stil på budsjett

- Dette ser ut som en genser fra Iro eller Isabel Marant - altså mye dyrere merker, sier Langmo og fortsetter:

- Det fine med denne genseren er at den er like fin til jeans som skinnskjørt - og ettersom den er sort og hvit, passer den til det meste.

Hvite, varme gensere er en stor trend denne høsten, sett hos blant annet Nina Ricci, Chloé og Derek Lam. Det samme er sporty snitt.

Klikk på bildene for å se merke og pris!

idol2

Genser fra H&M Studio Collection, 299 kr. Foto: Produsenten

idol2

Genser fra Scotch & Soda hos ShopBop.com, 720 kr. Foto: Produsenten

Publisert: