EMA 2022: Se alle antrekkene

STOR KVELD: Taylor Swift slapp nylig albumet «Midnights» og har på kort tid satt rekorder. Under årets EMAs vant hun også fire gjeve priser.

Taylor Swift glitret bokstavelig talt på den røde løperen.

Publisert:

Søndag kveld samlet noen av verdens største musikkstjerner seg i Düsseldorf, Tyskland, for å delta på årets MTV European Music Awards (EMA).

Taylor Swift (32), som nylig slapp et nytt album og kuppet alle de ti øverste plassene på hitlisten i USA, var blant kjendisene som hadde tatt turen til Tyskland.

PRISVINNER: Årets European Music Awards ble en stor kveld for Taylor Swift. Hun stakk nemlig av med hele fire priser, deriblant for beste artist.

Artisten var kledd i en figurnær body, med et skjørt med store glitrende stener over. Antrekket er designet av den London-baserte designeren David Koma.

Vogue mener at antrekket definitivt var et nikk til hennes nye hit «Bejeweled», som kan oversettes til «utsmykket med juveler».

«Hun kledde seg som en vinner, selv før prisene var delt ut», skriver magasinet.

MIDTPUNKT: Swift var nominert i hele seks kategorier.

Swift fikk selskap av Bebe Rexha (33), som hadde latt kreativiteten blomstre før prisutdelingen. På den røde løperen dukket artisten nemlig opp i en helblå look i en svært så interessant utførelse.

designer Fjolla Nila

Vi hadde også håpet å se hele Norges Sigrid (26) side om side med stjerner som Swift og Rexha, men når du skal spille på selveste Wembley i London samme dag, er det klart det må prioriteres.

Hun var nominert til prisen «Beste nordiske artist» sammen med Kygo, MØ, Swedish House Mafia og Tove Lo. Og jammen meg ble det ikke Sigrid som stakk av med prisen.

–Det er helt sjukt stas å vinne prisen for Beste nordiske artist på MTV EMAs 2022! Og det er spesielt stor stas å være nominert sammen med så mange som jeg ser opp til. Tusen hjertelig takk til alle som har stemt på meg, det betyr så mye, sier Sigrid i en pressemelding.

Svenskene var også godt representert under årets EMAs. Flere av artistene deres var nominert til priser, og på den røde løperen så vi også en av söta brors største stjerner, Bianca Ingrosso.

MATCHY MATCHY: Den svenske businesskvinnen, programlederen og influenceren Bianca Ingrosso ankom den røde løperen i kjole fra Alex Perry med sko som sto i stil til kjolen.

Se flere antrekk her:

BOHEMSK: Rita Ora kom på den røde løperen i en gjennomsiktig buksedress med slep. Antrekket er designet av Elie Saab.
GLITRET: Influencer Leonie Hanne i en lang kjole med fjær og paljetter.
WORKWEAR: David Guetta stilte i antrekk fra Prada.
CUT OUTS: Domiziana Gibbels med en kjole litt utenom det vanlige.
FLAGRENDE: Ava Max i en kreasjon med stort volum.
BLONDER: Artisten Gayle poserte i en gjennomsiktig blondekjole. Under hadde hun svart undertøy, og antrekket ble kombinert med lange, svarte hansker.
MATCHENDE SETT: Storbritannias bidrag til Eurovision 2022, Sam Ryder, ankom prisutdelingen i matchende bukse og jakke.

Popstjernen Taylor Swift spiller en av rollene i den nye storfilmen «Amsterdam». Se Christian Bale fortelle hvorfor det ble ydmykende med Taylor Swift på settet:

Publisert: