Moteåret 2018 med hertuginne Meghan

STILIKON: Hertuginne Meghan blir hyllet for sin stilsans. Foto: AFP.

Det siste året har hertuginne Meghan (37) virkelig bemerket seg som en av verdens største stilikoner. Her kan du se hvorfor.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Butikkene melder om «Meghan-effekten» så fort hertuginnen blir sett med nye plagg eller tilbehør.

Det siste året har hertuginne Meghan skapt en rekke overskrifter på grunn av sin imponerende stilsans.

Her er høydepunktene:

BRITISK LUKSUS: På tampen av fjoråret kom de offisielle forlovelsesbildene av Meghan og prins Harry. Dette markerte at hun for alvor var på vei inn i det britiske kongehuset. Den gang Meghan Markle var kledd i kjole fra Ralph & Russo som skal ha kostet over en halv million. Foto: Alexi Lubomirski for Kensington Palace.
TRENDY: Under et besøk i Edinburgh i februar var Meghan kledd i en rutete kåpe som matchet vesken fra Strathberry. Foto: AFP.
SAMMENLIGNET MED DIANA: Meghan Markle var kledd i antrekk fra Amanda Wakeley i Westminster Abbey under Commonwealth Day-gudstjenesten i mars. Foto: AFP.
KLASSISK: Meghan på arrangement for å styrke kvinners stilling hos Utenriksministeren i Storbritannia i april. Kjolen fra Black Halo har en prislapp på om lag 3000 kroner. Foto: Reuters.
HØYDEPUNKTET: På bryllupsdagen i mai var hertuginnen slående vakker kledd i en kjole fra Givenchy. Foto: AFP.
NATURLIG VAKKER: Meghan gikk for sin klassiske look med bruntoner i sminken og glødende hud på bryllupsdagen. Foto: AFP.
KJOLEBYTTE: Prins Harry og hertuginne Meghan valgte begge andre antrekk til bryllupsfesten. Kjolen er signert Stella McCartney. På hånden hadde hun en ring som tilhørte prinsesse Diana. Foto: Getty Images.
FØRSTE OPPTREDEN: Hertugparet sammen på prins Charles 70-års markering 22. mai. Dette var første gang de viste seg for offentligheten etter bryllupet. Hertuginnen hadde lyse strømper slik etiketten krever. Foto: Reuters.
MOTSTRIDENDE FARGER: Dronningen valgte en fargesterk, limegrønn kåpe, mens Meghan gikk for en enkel, kremhvit kjole fra favorittdesigneren Givenchy. Dette var deres første offentlige oppdrag sammen. Foto: Reuters.
CHIC: Hertuginne Meghan var kledd i et elegant antrekk fra Givenchy under prins Louis' dåp i juli. Foto: AFP.
LURTE DENIM-REGEL: I juli dukkes hertuginnen opp i en olakjole på en polokamp. De britiske kongelige blir sjelden sett i denim. Foto: Reuters.
SKAPTE REAKSJONER: Dette bildet hvor hertuginne Meghans blonde-BH var synlig under et bryllup i august førte til diskusjoner. Fansen raste etter at «garderobeglippen» ble omtalt i pressen. Foto: Getty Images.
BESKREVET SOM DRISTIG: Denne lårkorte jakkekjolen ble av motepressen beskrevet som et dristig valg. Legg merke til at hun har droppet de brune strømpene. Hertuginnen brukte kjolen på en galla i august. Foto: AFP.
FOLDER: Det var etter denne gallaen i september at spekulasjonene om hertuginnen var gravid begynte å svirre. Den spesialdesignede kjolen hadde detaljer i fronten. Hertuginnen brukte også en spesiallaget clutchveske fra Dior. Foto: Getty Images.
PÅ TURNÉ: Meghan og Harry brukte to uker på en turné «down under». Her er de utenfor operahuset i Sydney. Det var på denne tiden de annonserte at de venter sitt første barn. Meghan hadde på seg en kjole av den australske designeren Karen Gee. Foto: Ruters.
ARVET ØREDOBBER: Meghan hedret avdøde prinsesse Diana med et par sommerfugl-øredobber. Diana hadde på seg de samme øredobbene på en offisiell tur til Canada i 1986. Foto: Reuters/Getty Images
TRENDY SKOVALG: Hertuginne Meghan valgte sneakers på kongelig oppdrag for første gang på Australia-turen i oktober. Skoene er fra det miljøvennlige merket Veja. Foto: Reuters.
BABYBLÅ? Hertuginne Meghan på gallamiddag på Fiji. Legg merke til de eksklusive øredobbene. Kjolen er fra det London-baserte merket Safiyaa, og har en prislapp på 11.795 kroner. Foto: Reuters.
TRENDY: På tur i New Zealand i oktober hadde Meghan på seg en rutete trenchcoat fra Karen Walker. Harry gikk for en grå dress. Foto: AP
GLAM: Meghan brukte denne kjolen fra Oscar de la Renta med fuglemønster under The Australian Geographic Awards i Sydney. Foto: Reuters.
WOW: Denne hvite kjolen har fått skryt i motepressen. Her er Meghan og prins Harry på vei til en statsmiddag på Tonga. Turnégarderoben har en samlet prislapp på over 1,4 millioner kroner ifølge Daily Mail. Foto: Reuters.
NYHETER

Hertuginnen overrasket på kjendistung prisutdeling

NORSK HØYDEPUNKT: Den siste dagen på turné fikk hertuginnen alle moteglade nordmenn til å sperre opp øynene litt ekstra. Her er nemlig Meghan kledd i en jakke fra det norske merket Norrøna. Foto: AFP.
STRÅLTE: Meghan hadde på seg en burgunderrød kåpe fra Club Monaco. Kåpen hadde en prislapp på om lag 4000 kroner, og fikk skryt fra Vogue. – Meghan viser at hun er allsidig gjennom stilvalgene sine, skriver motemagasinet. Foto: Reuters
OVERRASKET: Hertuginne Meghan overrasket publikum og presse da hun delte ut pris på British Fashion Awards. Hun delte ut pris til brudekjoledesigneren Clare Waight Keller, og var selvfølgelig kledd i hennes design. Foto: Getty Images
KLAR FOR FERIE: Her er hertuginne Meghan på sitt siste offentlige oppdrag før juleferie. Hun hadde kjole fra Brock Collection som har en prislapp på om lag 12.800 kroner. Under denne opptredenen fortalte hun til de fremmøtte at hun følte seg «veldig gravid». Foto: AP.
BRITISK DESIGN: Første juledag gikk Meghan hånd i hånd med prins Harry til den tradisjonsrike gudstjenesten i Norfolk. Hun var kledd i Victoria Beckham fra topp til tå. Foto: Getty Images
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.