Tar Catwoman-stilen til et nytt nivå

STJAL SHOWET: Zoë Kravitz spiller «Catwoman» i den nye Batman-filmen med Robert Pattinson i hovedrollen. Likevel var det Kravitz som stjal spotlighten på rød løper.

Snakk om å treffe temaet på en prikk.

Med filmpremiere følger premiere-antrekk.

Og en som virkelig har imponert på premierefronten de siste dagene er Zoë «Catwoman» Kravitz (33). Hun tar filmjobben – og antrekkene – på største alvor, og har dukket opp i både flaggermus-kjole og kattekjole på den røde «The Batman»-løperen.

Premierekjolen hun brukte i New York hadde formen av to kattehoder over bysten, og var spesialdesignet av Oscar de la Renta for anledningen. Den korsett-lignende overdelen var snøret sammen, og hadde dermed en dyp utringning. Skjørtet på fløyelskjolen var gulvlangt og smalt. Looken ble selvfølgelig toppet med cat eyes.

INGEN KATASTROFE: Denne kattekjolen fra Oscar de la Renta fikk virkelig i gang blitsregnet på premieren av den nye Batman-filmen i New York.

Instagrams egne motepoliti @diet_prada har selvfølgelig fått med seg kattekjolen til Kravitz. Men, når de er på ballen, så handler det som oftest om at vi kan ha sett dette før. Selv om kjolen til Kravitz virker veldig ny, så kan det se ut til at Oscar de la Rentas designere muligens har hentet litt inspirasjon fra 80-tallet.

Da presenterte nemlig Helmut Lang en body som minner svært om kjolen vi så på Kravitz. Det er ingen hemmelighet at designere henter inspirasjon både her og der, og selv om noen kan se på det som kopiering, er det mange som også hyller 2022-versjonen til Oscar de la Renta.

GLAMORØS: Det svenske begrepet «kattig» passer perfekt om dette antrekket. Forklart betyr det elegant og glamorøs som en katt, og gjerne med en dæsj av sexy.
DETALJER: Kattekjolen sniker seg inn som en umiddelbart ikonisk kjole.

Rød løper-antrekkene til Kravitz blir hyllet av kjente navn som Zendaya, Alicia Keys og norske Hanneli Mustaparta. De har alle lagt igjen en kommentar under bildet hennes på Instagram, hvor vi ser Kravitz i en annen svart kjole. Denne gangen har kattedesignet blitt byttet ut med en annen form for cut outs.

Emoji-er med hjerter i øynene og komplimenter på hvor vakker både skuespilleren og kjolen er, er blant det som står skrevet under bildet. Noen mener også at looken hennes kan minne litt om Audrey Hepburn. En 2022-versjon kanskje?

BATWOMAN? Kjolen Kravitz bruke i London hadde skjellformet utringning.

Den andre kjolen hadde en unik utskjæring og utringning som gir oss flaggermus-vibes. Denne kjolen brukte hun under en filmpremiere i London, og er designet av Anthony Vaccarello for Saint Laurent.

CUT-OUTS: Zoë Kravitz i nok en spesialdesignet kjole.

Filmen «The Batman» fikk terningkast 4 av VGs anmelder, som mener filmen er «bedre enn man kunne frykte. Svakere enn man kunne håpe.»

Her kan du se klipp fra selveste Catwoman i aksjon:

Publisert:

Finn mer innhold om: