MinInspirasjon: Tine Andrea Lauvli

Tine Andrea holder kontakten med venninne ved å kjøre quiz på videochat, men aller mest gleder hun seg til å samle gjengen til en stor lunsj, og gå med høye hæler igjen. 

Influencer Tine Andrea Lauvli/@tineandreaa

Influencer Tine Andrea Lauvli/@tineandreaa

Influencer Tine Andrea Lauvli/@tineandreaa

Influencer Tine Andrea Lauvli/@tineandreaa

I spalten MinInspirasjon har vi tatt en prat med et knippe moteprofiler om hva de gjør for å ha det bra i hverdagen som for de fleste er litt annerledes nå. Hvor henter de inspirasjon? Og hva er det første de skal gjøre, og ha på seg når myndigheten slipper opp på restriksjonene?

Først ut er influencer Tine Andrea Lauvli.

– Hei, Tine! Hva fyller du dagene med for tiden?

– Det går først og fremst i jobb. Må prøve å følge med i tiden nå, og gjør så godt jeg kan for å holde meg til noen rutiner hvertfall. Ellers går tiden til planlegging for noen oppussingsprosjekter i leiligheten som skal gjennomføres nå snart. Det er også viktig å forsøke å være sosial på ulike måter, så vi i gjengen kjører quiz og heng på videochat noen ganger i uken.

– Hva er det første du skal gjøre når myndighetene slipper opp på restriksjonene, og livet blir som før?

– Tror nok ikke livet kommer til å bli helt som før, men hadde ikke sagt nei til litt skalldyr og vin med vennene mine. Gleder meg også til å få reise, treffe interessante mennesker og skape nye minner!

– Har du et konkret minne som du håper på å gjenskape asap?

– Jeg gleder meg til å henge med jentene mine!

VENNINNER: Tine Andrea gleder seg aller mest til å samle venninnegjengen. Her på Theatercafeen i Oslo. Foto: Privat
VENNINNER: Tine Andrea gleder seg aller mest til å samle venninnegjengen. Her på Theatercafeen i Oslo. Foto: Privat

– Hvor henter du inspirasjon akkurat nå?

– Jeg kan få inspirasjon fra mange ulike hold. Blant annet på sosiale medier, i magasiner, gamle filmer og musikk. Akkurat nå har jeg også begynt å gå gjennom klesskapet hvor jeg finner mange gamle og fine skatter som jeg ikke har brukt på en stund!

– Hvilket antrekk/plagg gleder du deg til å gå med?

– Gleder meg til å ta fram heelsene mine! Går fryktelig mye i yogatights og sneakers for tiden, så det å pynte seg litt ser jeg fram imot.

– Et serie- boktips du nylig har oppdaget som du vil dele?

– Jeg hører mye på podcasts, og har nettopp begynt på Hell and Gone som er veldig spennende å høre på. Kan også anbefale å se The Invisible Man for litt helgespenning.

Hvordan var din opplevelse i dag?