Se Cardi B i norsk design

SUPERSTJERNE: Cardi B viser at hun digger norsk design i sin nye musikkvideo. Her fra Billboard Music Awards i mai. Foto: EPA
SUPERSTJERNE: Cardi B viser at hun digger norsk design i sin nye musikkvideo. Her fra Billboard Music Awards i mai. Foto: EPA

Den amerikanske rappstjernen (26) har på seg antrekk signert Edda Gimnes i sin nye musikkvideo.

Cardi B, eller Belcalis Almanzar som hun egentlig heter, slapp onsdag musikkvideoen til sangen «Press», hvor hun har på seg en fargerik kreasjon og skaut fra den norske designeren Edda Gimnes sitt merke, EDDA.

Gimnes delte selv et klipp fra videoen på Instagram hvor hun skriver «Cardi B har på seg EDDA og ser 🔥🔥🔥🔥🔥 ut».

untitled link

Cardi B har også delt et bilde fra musikkvideoen på Instagram hvor hun har på seg antrekket som består av et grønt mønstrete skjortekjole, samt matchende skaut og lårhøye støvletter.

MinMote har forsøkt å komme i kontakt med Gimnes, men har foreløpig ikke lykkes.

untitled link

Edda Gimnes har studert på London College of Fashion og markert seg som en av de største designerne her til lands. Hun har blant annet blitt valgt ut til å være en del av den prestisjetunge utstillingen på kostymeavdelingen til The Met i New York. Kanskje det var her artisten snappet opp Gimnes' design?

Cardi B har det siste året også blitt et stilikon. Hun har blitt en selvskreven gjest på de største moteshowene og var en av dem som stjal showet med en vill kjole på Met-gallaen i mai.

Cardi B er ikke den eneste stjernen som har hatt på seg klær signert den norske designeren. Gimnes har også kledd opp blant andre supermodellen Gigi Hadid i en hvit jakke, popstjernen Lady Gaga i en gul kåpe med fjær og Lena Dunham i en rosa kjole med glitter.

Hvordan var din opplevelse i dag?