Påskespalten: Darja Barannik

MOTEPROFIL: Darja Barannik vil ha både fjell- og bypåske. Foto: Privat.

Moteprofilen har brukt coronatiden til å skape nye rutiner, og mener hun har hatt godt av å stoppe opp.

MinMote har bedt en rekke kule damer om å dra oss gjennom påskeferien deres, som for mange blir annerledes også i år. Og hvilke vårkjøp står øverst på ønskelisten? Neste kvinne ut er Darja Barannik.

– Vi har levd under strenge restriksjoner i over ett år nå – hvordan går det med deg?
– Takk som spør! 2020 gikk faktisk overraskende bra. Selv om det var noen nedturer og tyngre perioder, hadde jeg generelt godt av å stoppe opp og få ladet batteriene litt uten reisning annenhver uke.

Hanneli Mustaparta
KJENDIS

Påskespalten med Hanneli Mustaparta

– Har du gjort noen grep i hverdagen, store eller små, for å ha det bra?

– Jeg har tatt ordentlig tak i livet mitt og endelig kommet meg i rutiner og fått gjort ting jeg har utsatt i en evighet. Jeg har ryddet hjem, klesskap, bod og alt som følger med. Samtidig som jeg har startet en reise på å bli en bedre utgave av meg selv og få en mer balansert hverdag. Å være singel og bo alene i corona har jo vært og er snork, men jeg har brukt tiden på å lære å trives i eget selskap, roe ned, lage mat fra scratch, puste ordentlig (tror jeg har holdt pusten i flere år), meditere og sette pris på de små tingene i hverdagen – som jeg også har skrevet ned og manifestert hver morgen. Jeg har hatt ambisjoner og mål og jobbet målrettet for oppnå de. Så det skjer spennende ting fremover! Meeeeen, nå skal jeg ærlig innrømme at jeg er ganske lei av situasjonen og gleder meg til dyrehagen skal slippes ut.

– Hva er planene for årets påskeferie?
– De aller fleste planer jeg har hatt har vel blitt skrinlagt, men jeg skal bruke påsken på litt vårrengjøring, plante blomster på balkongen og få ut utemøblene, bestille nye taklamper og møbler til leiligheten, gå turer i marka, trene, grille, sykle rundt uten mål og mening og nyte asfaltpåske så godt det lar seg gjøre. Så blir det nok en tur på fjellet siste halvdel av påsken men langrenn og alpint.

influencere ønskeliste
KJENDIS

Slik bringer du våren inn i hjemmet

– Hvordan skal du sikre påskestemningen i år?
– Forhåpentligvis blir det sol, og da får jeg automatisk vår- og påskestemning.

– Go to-skjønnhetsprodukt denne våren?
– Jeg bytter litt på skjønnhetsfavoritter ut ifra sesong, men akkurat nå elsker jeg Skin Better sin rens, serum og dagkrem. La Mer sin crème de la mer bruker jeg når jeg trenger ekstra fuktighet og glød. Elixir Niactil er en favoritt jeg har brukt lenge, som hjelper mot rødhet og gir en superfin glød. Jeg er også fan av Dr Barbara Strum sine produkter. Til kroppen bruker jeg Is clinical body serum, og samme merke har en skikkelig digg exfolieringsmaske jeg bruker hver uke.
Jeg tørrbørster også kroppen 2–3 ganger i uken – det gir virkelig en silkemyk hud. Og så er det en klisjé, men å drikke nok vann har så mye å si på hud og humør. Jeg har alltid en flaske fylt opp hjemme (synes det er enklere å drikke mer enn fra vannglass) og i vesken når jeg er ute i møter etc. Når det kommer til sminke bruker jeg flytende produkter for et friskt og naturlig resultat. Armani, Chanel, Dior og Glossier har de beste produktene etter min mening.

Rikke Krefting. Foto: Privat
KJENDIS

Påskespalten med Rikke Krefting

– Hva er ditt beste påskeminne?

– Det må være alle hyggelige påskene på fjellet da man hadde lov til å samle et hav av mennesker, sitte i solveggen, nyte iskald hvitvin og ha ordentlig afterski-stemning utendørs. For ikke å glemme påsken for to år siden hvor vi var en stor gjeng på Åre og hadde det så gøy – svenskene er flinkere enn oss nordmenn med mat og afterski-stemning på fjellet.
– Hvilke solbriller går du for i vår?
– Jeg tror at cateye-brillene fra Céline er mine favoritter og de klassiske Ray Ban Wayfarer.

– Har corona gjort at du har fått noen nye hobbyer eller rutiner?
– På alle mulig måter!
– Hvis det er ett plagg (kan være sko eller veske og) du skal gå til innkjøp av denne våren, hvilket er det?
– Pumps fra Amina Muaddi, Mach & Mach, Attico og Jimmy Choo.

Solveggen
KLÆR

Plaggene som er perfekte når du skal rigge deg til i solveggen

– Hvilken bok, serie eller podkast anbefaler du?
– Akkurat nå har jeg hørt fire sesonger av «Deliciously Ella» hvor de har en gjest hver episode og tar opp ulike temaer, som jeg både har funnet veldig interessant og lærerikt. Og akkurat nå leser jeg «The power of now» av Eckhart Tolle.

– Hva vil du helst finne i påskeegget? (Her er alt lov!)
– Smågodt, selvsagt! Men om alt er lov så gjerne noen Chanel- og Hermès-vesker, haha!

STRIKK

Her er oppskriften på MinMote-genseren

Publisert: