Sjekk Caitlyn Jenners freshe designerkjole

BLÅ BLONDER: Caitlyn Jenner oste av glamour på vei til Broadway-show tidligere denne uken. Foto: Getty Images
BLÅ BLONDER: Caitlyn Jenner oste av glamour på vei til Broadway-show tidligere denne uken. Foto: Getty Images

Det er neppe mulig å leve over 20 år med Kardashian-klanen uten å plukke opp noen motetips. Det drar Caitlyn Jenner (65) nytte av nå.

Uansett hvor inspirasjonen kommer fra, er det i alle fall åpenbart at Jenner bare blir mer og mer stilsikker.

DETALJER: Legg merke til de elegante skoene! Foto: Getty Images
DETALJER: Legg merke til de elegante skoene! Foto: Getty Images

Realitystjernen - som for ikke lenge siden sto fram som transkjønnet - ble hyllet for bildene i Vanity Fair, hvor hun poserte i couture-kjoler og frekt undertøy - og fortsetter å imponere på stilfronten også utenfor fotostudioet.

Les også:Slik valgte Caitlyn navnet sitt

Ikonisk design

Og vi blir ikke overrasket om døtrene Kim, Kourtney og Khloé har hatt en finger med i spillet; Jenners nye garderobe er nemlig full av feminine og sexy kjoler, likesom døtrenes.

Et av motehøydepunktene så langt er den blå blondekjolen som Caitlyn hadde på seg på Broadway-showet «An American in Paris» denne uken. Antrekket skapte overskrifter hos både Us Magasine og Daily Mail, som er fulle av lovord om stjernens look:

Kjolen er fra ikoniske Diane von Furstenberg, som er kjent for nettopp figurnære omslagskjoler med knyting i livet som gir timeglassfigur. Jenners kjole var dessuten dristig utringet, og hadde gjennomsiktige ermer.

Videre gikk stjernen for et par store, glamorøse perleøredobber, Hollywood-krøller og sexy slingback-hæler.

Ny favoritt?

Vi tør gjette på at Furstenberg blir Jenner go-to-designer i tiden framover, med sine verdenskjente kjoler (også brukt av hertuginne Kate!).

Det er heller ikke første gang Jenner bruker Furstenberg - for bare noen dager siden dukket hun opp i en frekk leopardkjole fra samme designer, og viste en gang for alle at hun vet hva hun driver med når det kommer til klær:

Vi bøyer oss i støvet 🙌

Hvordan var din opplevelse i dag?