10 grunner til at vi elsker Zara Larsson

KUL DAME: 18 år gamle Zara Larsson er kjempemorsom på sosiale medier og har langt mer å by på enn bare en vakker sangstemme.Foto: Fredrik Solstad / VG

Den svenske popprinsessen Zara Larsson (18) har allerede erobret Europa, og nå står USA for tur. Vi har troen, for det er ikke bare stemmen hennes som er rå!

Line Blokhus
Publisert:

Her i MinMote har vi nemlig en gigantisk «girl crush» på den unge popyndlingen, som senere i år skal varme opp for Justin Bieber når han skal turnere i Europa.

Her har du ti grunner til at vi digger henne:

1. Den nye frisyren

untitled link

Zara Larsson viste nylig frem en splitter ny frisyre – en frisyre som gir henne langt mer edge enn hårsveisen vi er vant til å se henne med.

Under et av bildene, som hun delte med sine 1,2 millioner følgere på Instagram, skrev hovedpersonen selv:

«Håret får meg til å se ut som en grasiøs, men veldig veldig slem overklassejente».

Sammenlikner vi de ferske bildene med bilder av Larsson fra 2008, da hun slo gjennom i den svenske talentkonkurransen Talang på svensk TV 4, må vi si at vi er litt enige. Men så var hun jo også bare 10 år gammel på den tiden. Apropos:

2. Hun var en sykt søt kid

I en blå kjole og sittende på en benk sang den 10 år gamle sangfuglen seg inn hjertene til hele Sverige, med en versjon av Celine Dions «My Heart Will Go On». Er det rart at Zara sjarmerte svenskene i senk og vant hele talentkonkurransen? Nope!

3. Hun er morsom på Instagram

untitled link

Pen, kul, flink OG morsom. Jadda, denne jenta har hele pakka! Zara deler flittig bilder av søte dyr, morsomme memes – og ikke minst videosnutter med artige Snapchat-filtre. Verdt å følge på Instagram, helt klart!

4. Sminken er alltid «on fleek»

A post shared by Mike Krieger (@mikeyk)

Feilfri hud, de øyenbryna og perfekt lagt eyeliner. Vi tar av oss hatten for Zara (og sminken, for vi må tydeligvis starte helt på nytt...)!

5. Hun er minst like fresh uten sminke

untitled link

OK, vi vet at dette er på grensen til irriterende. Hvem er det som ser bra ut med en gang man har kommet ut av dusjen? Zara er uten tvil en råheit dame!

6. Hun har reggis!

untitled link

Alle som har, har hatt, eller kommer til å ha regulering, vet at det ikke er dødskult å ha klosser limt fast på tennene. Ikke fordi det ser dumt ut (for det er jo ingen andre enn en selv som bryr seg om det), men fordi det er vondt etter at man har strammet og fordi mat setter seg fast. Er det ikke da litt godt å tenke på at også fantastiske Zara Larsson også har regulering? Joda, det er det!

7. Hun er feminist

untitled link

Zara er en uttalt feminist, noe hun har tydeliggjort flere ganger på sin Instagram-konto. I 2015 ga hun et stikk til alle menn der ute som påstår at de er «så godt utrustet» at de ikke kan bruke kondom, da hun tredde en kondom over foten og nesten helt opp til kneet sitt.

I fjor vår kastet hun seg også over #freethenipple-kampanjen da hun postet et bilde med et godt synlig bryst i bildet. Hun har dessuten også gjort det tydelig i flere innlegg at hun er lei av hverdagssexisme og «slutshaming». Heia Zara! Vi liker jenter som tør å si hva de mener!

8. Klesstilen hennes

untitled linkuntitled link

Avslappet, kul og helt på trendene. Zara har stålkontroll! Skal vi ta av oss hatten igjen, kanskje?

9. Hun digger andre bra damer

A post shared by Mike Krieger (@mikeyk)

Som Zara Larsson-følger forstår man raskt at sangfuglen har noen store kvinnelige idoler hun ser opp til. Hun er kjempefan av Beyonce og Rihanna (noe vi også selvsagt er)!

10. Sist, men ikke minst: Den nydelige stemmen

untitled link

Selv om vi har listet opp ni andre gode grunner til at vi digger Zara, er det helt åpenbart at vi også må nevne sangstemmen hennes. Har du ikke hørt låtene hennes ennå, er det bare å gjøre det! (Trykker du på videoen over får du en morsom liten smakebit)

Publisert: