«Girls»-Hannahs beste (mote)øyeblikk

EKSER: Hvem andre er spent på om Hannah (Lena Dunham) og Adam (Adam Driver) blir sammen igjen i femste sesong? Foto: HBO

Ettersom vi helst skulle ligget rett ut og bingewatchet sesong fem av «Girls» - her er hovedkarakteren Hannahs beste antrekk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

I dag er nemlig premieredagen for femte sesong av Lena Dunhams HBO-suksess «Girls», hvor Dunham også spiller hovedpersonen Hannah Horvath. Gjennom fire sesonger har vi sett Hannah holde stilen (som best kan beskrives som tekkelig møter fargerikt, møter frekkere enn selv J. Lo hadde våget) gjennom kjærlighetssorger, vennskap på prøve og utallige hinder på veien mot forfatterdrømmen.

Les også: Jubler for Lena Dunhams undertøysbilde

BFFs: Marnie (Allison Williams), Jessa (Jemima Kirke), Hannah (Lena Dunham) og Shoshanna (Zosia Mamet) strever seg gjennom livet som 20-noe i New York. Foto: HBO

Det har vært kort-korte jumpsuits, magetopper, yogatopper og gallakjoler - og MinMote har plukket ut de beste av Hannahs «Girls»-antrekk gjennom tidene.

Se og lad opp:

Blant 2013s festligste serieøyeblikk var da Hannah og Elijah gikk på tidenes smell, hvor Hannah startet i denne magetoppen:

Kvelden utviklet seg fort i denne retningen:

Noe som førte til at de to bestevennene valgte å bytte topp, og Hannah endte opp i denne. Gul mesh har aldri sett så rått ut.

Men sett bort ifra mesh og magetopper med fruktprint, hender det Hannah tar grep for å se hakket mer voksen ut. Og oppskriften er enkel:

Og når hun ikke bruker matchende sko og kjole, er ruter et sikkert voksen-stilkort for Hannah - selvsagt med et statement-smykke som prikken over i'en.

Til hverdags er dog Hannah mer glad i jumpsuits, gjerne lårkorte og med morsomt print. Vi glemmer ikke denne fra Forever 21, som hun gikk med i dagesvis da hun hooket opp med den rike legen Joshua i sesong to.

Og neste gang du er usikker på bursdagsantrekket kan du bare la deg inspirere og kjøre nettopp jumpsuit med print og «Birthday Bitch»-caps.

Blant de fineste øyeblikkene i sesong fire er dette, hvor Hannah og den nye flørten Fran kysser i New York-snøen. Vi fikk i alle fall lyst til å kjøpe topplue til kjærestene våre etter denne scenen!

Heldigvis tyder ingenting på at de frekke, kleine og herlige scenene er borte fra sesong fem. I den grad du trodde at du trengte nytt, knallfarget treningstøy for å eie en dansetime på Sats, kan du bare sjekke denne lille snutten. Hannah rocker som vanlig, i grå yogatopp og trendy jakke knyttet rundt livet.

Også er det dette da, som vi gleder oss kanskje mest til i den nyeste sesongen. Marnies brudekjole er én ting, men de lavendelfargede brudepikekjolene tar rett og slett kaka. Og på en eller annen måte er vi alt annet enn overrasket over at Hannah valgte en kjole med frekk cut out-detalj foran.

Publisert:

Finn mer innhold om: