Årsoppsummering: Ida Fladen

HAPPY GO LUCKY: Programleder Ida Fladen ser tilbake på et år fylt med moro, men også et nervepirrende TV-prosjekt. FOTO: KRISTER SØRBØ/VG

Programinnspilling, vegetartaco og festivalkonserter er noe av det som har gjort 2016 til et bra år for Ida Fladen (30). 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått, blant annet TV-profil Ida Fladen. Her kan du lese oppsummeringene til Camilla Pihl, SOPHIE ELISE ISACHSEN, HEGE AURELIE BADENDYCK og CELINE AAGAARD.

I løpet av året som har gått er det spesielt én ting som har skilt seg ut og som Fladen grugleder seg til å vise frem i 2017. Etter to år er hun nemlig tilbake på TV-skjermen.

30-åringen har slitt med depresjon og angst i flere år, og i løpet av 2016 bestemte hun seg for å fordype seg i lykke, og hvordan man oppnår det. I samarbeid med psykologen sin har Fladen gjennomført et prosjekt som handler om å gjøre ting som har dokumentert effekt på hvordan vi mennesker føler oss.

Hun skal teste åtte leveregler som skal skape positive følelser og forsterke den generelle følelsen av lykke. Resultatet har blitt TV 2-programmet «Happy Go Lucky» som har premiere i januar.

Bortsett fra TV-innspilling har Fladen kost seg på konserter, i sofakroken, reist og funnet ut at vegetartaco egentlig er ganske godt.

Slik oppsummerer hun året som har gått:

Dette var mest stas i 2016: Jeg tror det må ha vært å spille inn TV-programmet mitt som har premiere i januar. Det er det morsomste, mest krevende og nervepirrende jeg gjorde i løpet av året som har gått, og noe jeg er skikkelig stolt av. Det var og blir så klart utleverende, men samtidig veldig gøy. Jeg håper virkelig at det kan hjelpe og bety noe for noen.

Råeste kulturopplevelse: Karpe Diem på Slottsfjell, uten tvil. Det var helt sinnsykt kult. Jeg er jo verdens største Karpe-fan, og akkurat denne konserten toppet det meste.

Beste film eller serie jeg så: Jeg er veldig glad i Game of Thrones. Det er sikkert et litt standard svar, men da det gikk på TV i vår gledet jeg meg til nye episoder mange dager i forveien.

Beste bok: Jeg tror det må være «Jeg er Pilgrim».

LIVSSTIL

MinMotes beste serietips i julen

Trenden jeg ble lei av: Jeg klarer ikke å følge med på trender, men jeg har fått med meg at slengbukser har vært veldig inn. Jeg lovet meg selv at jeg aldri skulle gå med det, men her om dagen – altfor sent selvfølgelig, kjøpte jeg meg en slengbukse. Så det er mer sånn at jeg har hengt meg på trender lenge etter at andre har blitt lei.

Favorittplagg: Det er veldig fristende å si joggebukse her. Det er hvert fall det plagget jeg bruker mest. Jeg har en harembukse som akkurat er innafor å gå med på jobb også, så den bruker jeg mye.

Her hang jeg mest: I sofaen. Med en potetgullpose.

Det beste jeg spiste: Jeg har begynt med noe nytt på tacofronten, nemlig å bytte ut kjøttdeigen med kidneybønner. Det er veldig godt, men kanskje ikke det beste jeg har spist. Mer noe jeg er glad for at jeg har fått inn i mitt ukentlige kosthold.

Godt.no

Favorittkontoene å følge på Insta: Herman Flesvig, han er min absolutte favoritt.

untitled link

Stilen jeg kjørte mest: Joggebukse.

Dette gleder jeg meg til i 2017: Åh! Helt klart å vise frem det nye programmet mitt «Happy Go Lucky». Det blir skummelt, men så stas!

LIVSSTIL

Slik lager du hjemmespa som gir luksusfølelse

Publisert: