Årsoppsummering: Linnéa Myhre

BOKSUKSESS: Myhre er for tiden aktuell med sin tredje bok. Den første boken, «Evig søndag», blir teaterstykke i 2017. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
BOKSUKSESS: Myhre er for tiden aktuell med sin tredje bok. Den første boken, «Evig søndag», blir teaterstykke i 2017. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Forfatter og blogger Linnéa Myhre (26) har i løpet av 2016 blitt lei av perfekte «elsk din egen kropp»-bilder i sosiale medier. - Jeg har ikke godt av det, og ingen andre heller for øvrig.

MinMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å oppsummere året som har gått, blant annet forfatter og blogger Linnéa Myhre. Her kan du lese oppsummeringene til Ida Fladen, CAMILLA PIHL, SOPHIE ELISE ISACHSEN, HEGE AURELIE BADENDYCK og CELINE AAGAARD.

I løpet av 2016 har Myhre gitt ut sin tredje bok, «Hver gang du forlater meg», vært på Beyoncé-konsert, fått vite at hennes første bok («Evig søndag») blir teaterstykke, reist flere ganger til New York med kjæresten og artisten Sondre Lerche og blitt rimelig lei av «Elsk din egen kropp»-bildene som florerer på Instagram.

Slik oppsummerer Myhre året:

Dette var mest stas i 2016: – Mest stas er det alltid å ferdigstille og gi ut bok. Men også veldig gøy å få vite at min første roman blir teater neste år!

Råeste kulturopplevelse: – Kanskje Beyoncé-konserten i Amsterdam i sommer. Synes veldig synd på de som aldri får sett den live. For en kvinne!

Beste film eller serie jeg så: – Horace and Pete. Og Westworld, selvfølgelig. Men det er bare fordi jeg ikke har begynt på tredje sesong av The Affair ennå. Tror jeg, håper jeg.

Beste bok: – Geir Gulliksens Historie om et ekteskap, og Monica Isakstuens Vær snill med dyrene.

Trenden jeg ble lei av: – «Elsk din egen kropp»-bildene på Instagram, hvor avsenderen er enten avkledde jenter med idealkroppen, topptrente eller opererte.

Favorittplagg: – Treningstights. Ikke på fest, sånn som dere i MinMote foreslo, men overalt ellers.

Her hang jeg mest: – Hjemme i sofaen eller på biblioteket. I helgene på verdens hyggeligste vinbar: Territoriet i Oslo.

Det beste jeg spiste: – The impossible burger på Momofuku Nishi New York, sushi og bao på Kamai i Oslo, og donuts på The Doughnut Project.

Favorittkontoene å følge på Insta: – Eyvind Hellstrøm, Herman Flesvig og Kevin Vågenes. Pluss et titalls kontoer av papegøyer og diverse fugler med sykdommer som gjør at de ikke har fjær – jeg har lyst på alle!

Unfollowed du noe spesielt: – Ganske mange «elsk din egen kropp»-kontoer, og generelt folk som trykker six-pack eller rumpe opp i feeden min. Jeg har ikke godt av det, og ingen andre heller for øvrig.

Beste låt: – Etter Sondre Lerche sin «I’m always watching you»? Laura Mvula «Kiss my feet». Og Anderson .Paak «Parking lot».

Stilen jeg kjørte mest: – Varme og praktiske plagg-stilen, hele året. Her fra Øyafestivalen.

Et favoritt-mobilbilde og hvorfor: – Det må være dette, av meg på kjendisfest. Kan ikke huske at det ble tatt, men jeg synes det sier sitt.

Hvordan var din opplevelse i dag?