De nye it-jentene: Anneli Aaland

– Typisk meg må være krøller i håret, chunky sko og gullsmykker. Jeg er glad i å mikse det feminine med det maskuline, og typiske farger du finner i klesskapet mitt er sort, hvitt og jordtoner, sier Anneli Aaland (24)

Anneli Aaland

Foto: @anneliaaland

Anneli Aaland

Foto: @anneliaaland

Vi i MinMote lar oss stadig inspirere og imponere av stjerner i sosiale medier, og det er alltid gøy å finne nye kontoer å følge. Redaksjonen har derfor plukket ut et knippe kvinner vi har troen på at vi kommer til å se mye av i det kommende året.

Første kvinne ut var Andrea Steen.

Anneli Aaland er 24 år og utdannet vernepleier, og jobber fulltid på en bolig for utviklingshemmede i Bydel Nordre Aker. På fritiden jobber hun med Instagram-profilen sin og oppdaterer sine nåværende 7406 følgere med snapshots fra livet sitt. Mote, interiør og livsstil i en og samme fargepalett er det feeden hennes preges av.

– Jeg bor i drømmeleiligheten på Adamstuen med kjæresten min og hunden min, Bianca, forteller Aaland til MinMote.

SMIL: Anneli Aaland er på MinMotes liste over it-jentene det er verdt å følge med på i året som kommer. Foto: Privat
SMIL: Anneli Aaland er på MinMotes liste over it-jentene det er verdt å følge med på i året som kommer. Foto: Privat

– Hva tenker du om å være en del av MinMote-liste over nye it-jenter?

– Det er ekstremt stas! Jeg tar det virkelig som et stort kompliment. Det finnes mange inspirerende og flotte profiler der ute, så det å bli utvalgt er utrolig gøy!

– Hvilke nøkkelplagg finner vi i klesskapet ditt?

– En trenchcoat, oversized blazer, lang teddykåpe, et par mom jeans, sort dressbukse, enkle basic t-skjorter, college gensere, turtlenecks, og et par chunky sneakers.

GLEDER SEG TIL 2021: – Jeg har på følelsen av at 2021 vil bli et bra år! Jeg gleder meg til å skape nye minner og ta innover meg mer lærdom, sier Anneli. Foto: Privat
GLEDER SEG TIL 2021: – Jeg har på følelsen av at 2021 vil bli et bra år! Jeg gleder meg til å skape nye minner og ta innover meg mer lærdom, sier Anneli. Foto: Privat

– Hva er typisk deg?

– Typisk meg må være krøller i håret, chunky sko og gullsmykker. Jeg er glad i å mikse det feminine med det maskuline, og typiske farger du finner i klesskapet mitt er sort, hvitt og jordtoner. Skal jeg raskt ut døren, er det typisk meg å slenge på meg en jeans eller dressbukse, enkel overdel, en klassisk blazer eller trenchcoat og gullsmykker.

– Hvordan setter du sammen Instagram-feeden din?

– Instagram er plattformen jeg bruker til å utrykke meg kreativt. Jeg legger ut bilder av det jeg inspireres av, og vil at instagram-feeden min skal gjenspeile meg. Profilen min består av antrekk, skjønnhet- og sminke, interiør, livsstil og mat - en god miks. Jeg må innrømme at jeg er glad i å ordne med feeden min, og ønsker at den skal være behagelig for øyet, med balanserte toner og farger.

– Hva har du lært det siste året?

– Det har vært et merkelig år med tanke på koronapandemien. Men det har også lært meg en del. Begrensing av nærkontakter, og med det har jeg lært meg å sette enda mer pris på de nære relasjonene jeg har.

– Har du noen regler du lever etter når det kommer til klær og stil?

– Jeg har én hovedregel, og det er den viktigste regelen for min del. Det er å kle seg komfortabelt! Jeg bygger garderoben min på basisplagg med god kvalitet og gode materialer. Jeg prøver å unngå enkelte materialer som akryl og polyester når jeg handler. Det har lett for å bli nuppete og puster lite.

KOMFORT: Anneli har én regel når det kommer til klær og sko - komfort! Så du ser henne sjeldent i høye hæler. Foto: Privat
KOMFORT: Anneli har én regel når det kommer til klær og sko - komfort! Så du ser henne sjeldent i høye hæler. Foto: Privat

– Hva kommer du aldri til å gå i?

– Jeg kommer aldri til å gå i pelsjakker. Eller så er det én ting man sjelden vil se meg i, og det er høye heler. Jeg er et komfort-menneske og går alltid for behagelig fottøy.

– Hvilket bilde på telefonen din er det du kommer til å huske best fra 2020?

– Jeg har ikke et konkret bilde jeg kommer til å huske mest, men jeg tok en del bilder i sommer. Piknik i parken og lange varme sommerkvelder er noe av det jeg kommer til å huske best fra 2020.

– Hva får du aldri nok av?

– Det må være jakker, sko, smykker og vesker på klesfronten. Hehe, det var ikke lett å begrense seg her. Det finnes så mange ulike modeller, fasonger og varianter av akkurat dette, så jeg får virkelig aldri nok.

– Hvis du skal ta litt ekstra vare på deg selv en dag, hva gjør du da?

– Da kjører jeg på med hjemmespa. Levende lys, noe godt i glasset, god mat og gode produkter er et must (!). En lang dusj med hårkur og ansiktsmaske, etterfulgt av gode fuktighetsgivende produkter til både kropp, ansikt og hår.

– Er det noe i garderoben du aldri vil kvitte deg med, og hvorfor?

– Jeg har noen favoritter, men en favoritt må være «Anneli»-kåpen fra Urban Pioneers. Ikke bare er den dødsfin, men den bærer navnet mitt og inspirasjonen kom fra meg - så det må jeg innrømme er litt stas.

– Hva er planene dine for året som kommer?

– Jeg har ikke lagt noen planer enda, men jeg kommer til å fylle året med hyggelige dager og kvelder med venner, kjæresten og familie. Jeg vil reise mer, og spesielt oppleve mer av Norge og hva landet vårt har å by på!

– Hva gleder du deg til i 2021?

– Jeg har på følelsen av at 2021 vil bli et bra år! Jeg gleder meg til å skape nye minner og ta innover meg mer lærdom. 2021 starter bra med at denne artikkelen kommer, også håper jeg at året vil by på enda flere spennende muligheter for meg.

Hvordan var din opplevelse i dag?