Coachella: Harry Styles imponerer i sjokkrosa

TRENDFARGE: Harry Styles i sjokkrosa fra topp til tå. En farge vi har sett mye av på den røde løperen og catwalken den siste tiden.
TRENDFARGE: Harry Styles i sjokkrosa fra topp til tå. En farge vi har sett mye av på den røde løperen og catwalken den siste tiden. Kevin Mazur / Getty Images for Coachella

Cowboy-tendenser og knallrosa – slik var årets Coachella-mote.

Coachella-festivalen er pakket sammen for denne gang. To festivalhelger er lagt bak oss, men vi sitter igjen med en enda større stil-crush på Harry Styles (28).

«As It Was»-sangeren troppet i helgen opp på scenen i et antrekk i en av vårens store trendfarger: sjokkrosa.

Med bukser i metallisk rosa, matchende cowboy/glam-vest og en gigantisk rosa fjærjakke har han i hvert fall ikke gjort fargen mindre relevant den kommende tiden. Antrekket var også pyntet med påsydde merker av jordbær og en stor S.

At Lizzo dukket opp i matchende antrekk gjorde heller ikke saken verre:

TO STJERNER: Lizzo dukket opp under Harry Styles sin konsert under den andre helgen av Coachella-festivalen.
TO STJERNER: Lizzo dukket opp under Harry Styles sin konsert under den andre helgen av Coachella-festivalen. Kevin Mazur / Getty Images for Coachella

At Harry Styles (og teamet rundt ham) legger mye innsats i antrekkene er ingen overraskelse, vi snakker tross alt om mannen som har klærne sine under overvåkning.

Husker du? Styles har gått fra klassisk boyband til moteyndling

FØRSTE HELG: Harry Styles i glitrende jumpsuit fra Gucci. Denne helgen dukket Shania Twain opp på scenen.
FØRSTE HELG: Harry Styles i glitrende jumpsuit fra Gucci. Denne helgen dukket Shania Twain opp på scenen. Kevin Mazur / Getty Images for ABA

Coachella-festivalen arrangeres over to helger i Colorado-ørkenen i California, og blir ofte en pekepinn på hva vi kan vente oss av festivalmote – om enn ikke like ekstremt.

Den første helgen hadde Styles en jumpsuit med regnbuefargede paljetter fra Gucci, og antrekket blir sammenlignet med både Freddie Mercury og Hanna Montana (!).

Kjendisfest

Hvis du vil spotte en kjendis eller to, er det ikke bare på scenen du kan gjøre det under Coachella.

Det kryr av kjente fjes på festivalen, og de er som oftest kledd i sine villeste antrekk når de deltar på festen.

CELEBERT: Kim Kardashian poserte sammen med Revolve-sjefer Raissa Gerona og Michael Mente. Kim var kledd i et grått, matchende sett. Overdelen hadde en arm, mens skjørtet delte seg i en splitt foran. På denne måten fikk stjernen vist frem skoene med stropper som gikk langt opp på låret.
CELEBERT: Kim Kardashian poserte sammen med Revolve-sjefer Raissa Gerona og Michael Mente. Kim var kledd i et grått, matchende sett. Overdelen hadde en arm, mens skjørtet delte seg i en splitt foran. På denne måten fikk stjernen vist frem skoene med stropper som gikk langt opp på låret.Presley Ann / AFP

Flere kjendiser deltok på Revolves Coahella-fest. Og selv om det høres ganske glamorøst ut, så sammenlignes motefesten med Fyre Festival.

En festival som skulle by på et luksuriøst opplegg – og omgivelser – uten like. Stjerner promoterte festivalen som noe helt spektakulært, men da gjestene kom dit var det alt annet enn det. Festivalfiaskoen fikk faktisk sin egen Netflix-dokumentar i 2019.

Ifølge Cosmopolitan skal flere ha sammenlignet årets Revolve-fest med Fyre Festival. Kaos er ordet som brukes hyppig av influencerne som var der.

TRENDY: Artist Halle Bailey landet på et heklet antrekk da hun skulle på årets Coachella. Heklede plagg blir bare mer og mer fremtredende i motebildet fremover.
TRENDY: Artist Halle Bailey landet på et heklet antrekk da hun skulle på årets Coachella. Heklede plagg blir bare mer og mer fremtredende i motebildet fremover.Presley Ann / AFP
MAXISKJØRT: Den svenske modellen Elsa Hosk kombinerte sin rosa bluse med volanger sammen med et maxiskjørt i denim. Den yndige looken ble toppet med fletter. Legg også merke til cowboybootsene – en favoritt blant mange under festivaler.
MAXISKJØRT: Den svenske modellen Elsa Hosk kombinerte sin rosa bluse med volanger sammen med et maxiskjørt i denim. Den yndige looken ble toppet med fletter. Legg også merke til cowboybootsene – en favoritt blant mange under festivaler.Presley Ann / AFP
COWBOY-TENDENSER: Elsa Hosk var ikke den eneste som valgte cowboyboots til årets Coachella. Også Peyton List lot seg inspirere av cowboyene.
COWBOY-TENDENSER: Elsa Hosk var ikke den eneste som valgte cowboyboots til årets Coachella. Også Peyton List lot seg inspirere av cowboyene.Presley Ann / AFP
FESTIVALFAVORITT: Den danske modellen Josephine Skriver hentet frem en Balenciaga-rumpetaske for anledningen.
FESTIVALFAVORITT: Den danske modellen Josephine Skriver hentet frem en Balenciaga-rumpetaske for anledningen.Presley Ann / AFP

Men det var ikke bare på Revolve kjendisene oppholdt seg. Mange poserte flittig foran det ikoniske pariserhjulet – selvfølgelig iført planlagte, stilige antrekk.

MATCHY MATCHY: Nicole Scherzingers antrekk besto av mye blått. Sko, veske, øredobber, skjørt og overdel hadde alle en blåtone i seg.
MATCHY MATCHY: Nicole Scherzingers antrekk besto av mye blått. Sko, veske, øredobber, skjørt og overdel hadde alle en blåtone i seg.Jerritt Clark / Getty Images for Casamigos Tequi
ØRKEN MØTER ALIEN: Doja Cat så ut til å være inspirert av både ørken og verdensrommet da hun møtte opp i en sandfarget bukse med lavt liv og en kreativ overdel under Swedish House Mafias albumslipp. Legg også merke til sveisen!
ØRKEN MØTER ALIEN: Doja Cat så ut til å være inspirert av både ørken og verdensrommet da hun møtte opp i en sandfarget bukse med lavt liv og en kreativ overdel under Swedish House Mafias albumslipp. Legg også merke til sveisen! Jesse Grant / AFP
90-TALLSSTIL: Halsey hentet frem flere trender fra 90-tallet i bukse med lavt liv, bar mage, statementsmykke og en sort topp.
90-TALLSSTIL: Halsey hentet frem flere trender fra 90-tallet i bukse med lavt liv, bar mage, statementsmykke og en sort topp.Vivien Killilea / AFP

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?