Sjekk J.Los ville stilutvikling

ØYEBLIKKET: Denne Versace-kjolen skrev Jennifer Lopez inn i motehistorien for godt.

Jennifer Lopez (52) har gått fra å ha en forkjærlighet for flagrende plagg, til å bli dronningen av figurnære nakenkjoler i glitrende puddertoner.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Jennifer Lopez har gjennom karrieren skapt mange overskrifter for sine frekke antrekk, og hun har hatt utallige ikoniske øyeblikk på den røde løperen.

Det er ingen tvil om at J.Lo har hatt en vill stilreise.

MinMote har tatt et dypdykk i bildearkivet for å finne Lopez’ beste antrekk gjennom tiden i rampelyset.

Y2K: Dette antrekket som Lopez brukte på filmpremiere i 1997, ser vi for oss at ville fungert like godt i 2021.
PÅ PREMIERE: Jennifer Lopez i enda en skikkelig Y2K-kjole i 1998.
ØYEBLIKKET: Denne kjolen har blitt en av tidenes mest ikoniske. Jennifer Lopez dukket opp i en avslørende kjole fra Gianni Versace under Grammy Awards i 2000. Kjolen skal også være grunnen til at Googles bildesøk-funksjon ble laget, rett og slett fordi det var så mange søk på kjolen. Lopez sier i videoen at kjolen ble valgt ved en tilfeldighet, og at antrekket ikke ble planlagt lang tid i forveien. Hun var nemlig opptatt med filmingen av «The Wedding Planner».
MINI-VESKE: J.Lo på den røde løperen under American Latino Media Arts Awards i 2000.
FLY BITCH: Disse brillene sto på manges ønskeliste i år 2001 - ikke glem å legge merke til teksten på dem. Her er Lopez på besøk i Stockholm.
FLAGRENDE: Jennifer Lopez i en kjole med bolero over - en hit på tidlig 2000-tall - under et pressemøte for filmen «Maid in Manhattan».
IT-PAR: Jennifer Lopez og Ben Affleck på Oscar-utdelingen i 2003. Lopez var kledd i kjole fra Fred Lee, kjøpt på Jackie Kennedy-auksjon.
PUDRETE: I 2004 var Lopez kled i pudrete toner på filmpremiere. Nettopp disse fargene har senere blitt en av hennes signaturer.
HAR EKSPRIMENTERT: J.Lo har hatt mange sveiser opp igjennom. Denne fra Billboard Latin Music Awards i 2005, havner ikke på listen over våre favoritter.
GLAM: Jennifer Lopez på rød løper under Oscar-utdelingen i 2006, hvor hun var programleder.
PÅ MUSIKKFEST: Marc Anthony sammen med sin daværende kone Jennifer Lopez under MTV Video Music Awards i 2006. Lopez fikk mye oppmerksomhet for dette antrekket med heldekkende lue. Anthony og Lopez var gift mellom 2004 og 2011, og fikk to barn sammen.
FLAGRENDE: J.Lo på scenen i 2007. På tidlig 2000-tall hadde Lopez en forkjærlighet for flagrende plagg.
GOLDEN GIRL: Jennifer Lopez på Oscar-utdelingen i 2009. Her kan man se at hun har funnet frem til en ny stilepoke: Det gylne og figurnære.
GYLNE LOKKER: I 2010 landet Lopez også signaturfrisyren: Langt, gyllent og lett krøllet.
KORT OG GODT: J.Lo på rød løper under Grammy-utdelingen i 2011.
FIGURNÆR: Lopez i en glitrende kjole med cut out-detaljer på Oscar-utdelingen i 2012.
PÅ PÅ SCENEN: J.Lo i buksedress under en opptreden i 2012. Her ser man at scenestilen og stilen på den røde løperen går hånd i hånd.
BLONDER: En figurnær blondekjole gjorde susen på Golden Globe i 2013.
PRINSESSE-ØYEBLIKK: Lopez imponerte med denne kjolen på Oscar-utdelingen i 2015.
ENDA HEFTIGERE: Artisten skiftet til denne gjennomsiktige kjolen på Oscar-nachspeilet.
FREKK: Jennifer Lopez på Met-gallaen med moteeliten i 2015.
FREKKERE: 2015 var virkelig året for nakenkjoler for Jennifer Lopez. Her er hun på Billboard Music Awards.
OVERRASKET: Da vi hadde blitt vant til å se J.Lo i nakenkjoler fant hun selvfølgelig på noe nytt. Her på Golden Globe i 2016.
PÅ MOTEFEST: Hun holdt seg til knallfarger også på Met-gallaen året etter
UTE PÅ VIFT: Lopez og Alex Rodriguez på gåtur på Manhattan i 2018. De to gikk hvert til sitt i begynnelsen av 2021.
PÅ FARTEN: Lopez sverger ofte til sporty antrekk med tights på fritiden. Legg merke til solbrillene som topper antrekket Her er hun i LA i 2018.
KLASSISK: De siste årene har Lopez også svingt mer minimalistiske og klassiske antrekk, som dette i 2018.
GLAM: På de største festene er det imidlertid glitrende plagg som fremdeles gjelder. Her på Oscar-utdelingen i 2019.
SANG FOR PRESIDENTEN: Lopez var hentet inn til å opptre under innsettelsen av president Joe Biden og visepresident Kamala Harris (i lilla).
KUL OG KLASSISK: Lopez viser hvor elegante enkle antrekk kan være. Her i 2021.
BENNIFER 2.0: Under filmfestivalen i Venezia i 2021 viste Jennifer Lopez og Ben Afflec seg (endelig) som et par igjen. Lopez var ikledd en couture-kjole i hvit sateng med Swarovski-krystaller og dyp utringning fra den libanesiske designeren Georges Hobeika. Diamantsmykkene var signert Cartier. Vi gleder oss til fortsettelsen på motefronten for dette paret.
DET PERFEKTE PUNKTUM: Vi vet at vi tuller litt mer rekkefølgen her nå, men finnes det noe mer perfekt punktum enn dette episke øyeblikket i 2019? Under et event hentet nemlig Lopez den ikoniske Versace-kjolen igjen, og struttet nedover catwalken som om det var år 2000.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: